Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Fun- & Foodfestival Levenslustig

Zaterdag 20 juni 2020 | Stadsakkers

In verband met corona is dit evenement afgelast

Kom heerlijk genieten tijdens het festival Levenslustig op de Stadsakkers in Apeldoorn. Zie wat er allemaal verbouwd wordt en geniet van lekker eten! Ook is er voor de kids genoeg te beleven! 


Dit is Levenslustig

Kom genieten van al het goede van het leven op de StadsAkkers in Apeldoorn. Op zaterdag 20 juni vindt van 10.30 tot 16.00 uur het festival Levenslustig plaats. Een gratis fun & foodfestival vol gezelligheid, actie en lekker eten, een gezellige markt en een uitgebreid kinderprogramma. De ideale dag om de akkers en de heerlijke producten die daar verbouwd worden te ontdekken! Kom jij ook genieten? De toegang is geheel gratis. 


Stadsakkers

StadsAkkers kweekt groente en fruit lekker lokaal in Apeldoorn. Verser kan niet. Samen met vrijwilligers, uitkeringsgerechtigden en mensen uit zorginstellingen verbouwen ze onbespoten voedsel en leveren dat aan voedselbanken, restaurants en andere Apeldoorners die van lekker en gezond eten houden. Elke woensdag vind je op de website de oogst van de week. Doe je bestelling en kom het gezellig ophalen op de Dommeweg in de wijk Zuidbroek.


Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 20 juni 2020
  • Tijd: 10.30 tot 16.00 uur
  • Locatie: De Stadsakkers
  • Adres: Dommeweg 5b, Apeldoorn
  • Entree: gratis!

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!