Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Licht op Herinnering

Woensdag 6 november 2019

Wil jij op een bijzondere manier je dierbare(n) herdenken? Ook dit jaar vindt de bijzondere herdenkingsavond 'Licht op Herinnering' plaats. Licht op Herinnering is voor iedereen, wel of niet religieus, bedoeld om in gezamenlijkheid te gedenken. Als je zoiets gezamenlijk doet, kan het lichter worden – in meerdere opzichten. Daarom wordt de begraafplaats Heidehof prachtig verlicht en sfeervol aangekleed. Hierdoor krijgt iedereen de gelegenheid om te herdenken op een individueel graf of bij een gezamenlijke activiteit zoals muziek, tekst, zang, namen schrijven of ontmoeten. 


Herdenken en herinneren

Dit jaar vindt op woensdag 6 november a.s. de 11e editie plaats van Licht Op Herinnering op begraafplaats Heidehof in Apeldoorn/Ugchelen.

Na tien jaar heeft de stichting Licht op Herinnering een andere locatie gekozen voor dit hartverwarmende evenement. Licht op herinnering geeft op een eigen wijze ruimte aan iedereen die een dierbare wil herdenken. Op (een deel van) begraafplaats Heidehof is een sfeervol verlichte route uitgezet. Al wandelend kun je je overledene herdenken en gedenken doormiddel van kleuren, woorden en muziek of in stilte mijmerend. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd of levensovertuiging.

Uiteraard bent je  ook van harte welkom als uw dierbare elders is begraven of gecremeerd.  De route is ongeveer 1500 meter en goed toegankelijk voor rolstoel en rollator. Aan het einde van de route is er gelegenheid om even na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor wie slecht ter been is, is er vervoer terug naar de ingang van de begraafplaats. De toegang is vrij. (De begraafplaats is tussen 17.00 en 18.00 uur gesloten)
 


Praktische informatie

  • Woensdag 6 november 2019 van 18:00 tot 21:00 uur
  • Toegang is gratis

Begraafplaats Heidhof 
Engelanderholt 97
7339 BX Ugchelen

Plan je route

Meer informatie>>

Foto's door Idemargreet Kolfoort


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!