Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Loen'se Moandag

Maandag 3 augustus 2020 | Loenen
In verband met corona is dit evenement afgelast

Al meer dan 25 jaar wordt er elk jaar op de eerste maandag van augustus een ponymarkt gehouden met daarbij een jaarmarkt en een kofferbakverkoop. Rondom verenigingsgebouw zal het weer een bruisend geheel zijn van muziek, oude ambachten, eten en drinken op diverse terrassen.

loensemoandag


Ponymarkt

Al reeds vroeg begint de handel in pony’s. Wie dit schouwspel van dichtbij wil aanschouwen, kan er al rond 06.00 uur in de ochtend terecht om te zien hoe de pony’s van eigenaar wisselen middels de eeuwenoude handjeklapmethode. 


Programma

Op de jaarmarkt is er een grote variatie aan koopwaar uitgestald die om 08.00 uur van start gaat. Met als centrum De Brink, zijn de straten gevuld met allerlei soorten nieuwe maar ook antieke producten, oude ambachten, een matrozenkoor en kramen met eten en drinken. Voor jong en oud is er van alles te doen. En de kofferbakverkoop groeit ook elk jaar in omvang. Door de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren kun je deze markt gratis bezoeken.

Parkeren

Met de auto? De auto kan je parkeren op een tweetal terreinen. P1 aan de Groenendaalseweg en P2 aan de Leeuwenbergweg. Parkeren kost € 2,- per auto. 


Oogsfeest Loenen 

Zondag 2 augustus | Loenen

Kom zondag 2 augustus kijken, ruiken en proeven op het oogstfeest bij boerderij De Groote Modderkolk en geniet van een gezellige markt vol activiteiten. Het graan op de akkers is rijp om geoogst te worden. Op de Loenense Enk kun je zien hoe dat in zijn werk ging en gaat. Kinderen hebben gratis toegang. Bij boerderij De Groote Modderkolk gonst het van de activiteiten. Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!