Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Uit lunchen maar dan gewoon thuis: dit zijn je opties

Ondernemers hebben het moeilijk tijdens de coronacrisis. Heb jij zin in een overheerlijke lunch? Bestel die dan bij één van onderstaande adresjes! (Sta jij er niet tussen? Mail dan naar redactie@apeldoornmarketing.nl en we voegen je toe!)

Central Park 

Vitamineboost nodig? Koffiehuis Central Park bezorgt verse sappen met onder andere gember, limoen, sinaasappel, blauwe bessen, appel en aardbei. Ze bezorgen vanaf zes flesjes en de sappen zijn twee dagen houdbaar. Daarnaast kan je vanaf nu elke zaterdag genieten van een uitgebreide high-tea voor €17,50 p.p. die bij jou wordt thuisbezorgd! De high-tea kan je tot vrijdag 12:00 uur bestellen.


Fijne Lunch

Een heerlijke soep, salade of burger als lunch? Of natuurlijk gewoon een lekkere sandwich. Bij Fijne Lunch kan het allemaal. Geniet van je lunch zonder je huis te verlaten, Fijne Lunch bezorgt gratis vanaf €15,00. Van 10.00 tot 14.00 uur, maandag t/m zaterdag.


Fish 'n Food

Ben jij een echte visliefhebber? Fish ’n Food is een viswinkel met een uitgebreid assortiment om je vingers bij af te likken. Van belegde broodjes, tot visschotels met verschillende soorten vis, die af te halen zijn of bezorgd kunnen worden bij jou thuis of op kantoor. Open van maandag t/m zaterdag. 


Brasserie M'Joy

Van broodjes warme beenham tot een maaltijdsalade met geitenkaas: diverse lunchgerechten uit de keuken van Brasserie M’Joy komen naar je toe! Kies wat lekkers op de speciale bestellijst, vul in het opmerkingenveld in hoe laat je de bestelling wilt ontvangen en betaal via een Tikkie. Je lunch wordt bezorgd vanaf € 12,50 en afhalen is ook mogelijk.


Simon Lévelt

Ook koffie- en theespeciaalzaak Simon Lévelt is gewoon open tijdens deze bijzondere tijd. Uiteraard volgens zij de richtlijnen van het RIVM. Als je niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen, wordt je koffie en/of thee de komende tijd gewoon thuis bezorgd.


Sillies Apeldoorn

SILLIES LUNCH TO GO: delen, bestellen en genieten!!!

 

 


Evi's Lunchroom

Thuis genieten van een goedgevulde high tea-mand vol lekkers? Evi's Lunchroom komt ze graag naar je toe brengen! Bestel de mand een dag van tevoren. Kosten p.p. zijn € 12,50. 


Schenkers

Ook Schenkers heeft creatief ingespeeld op de omstandigheden en heeft verspakketten samengesteld zodat je zelf aan de slag kan met heerlijke recepten. Naast heerlijke warme gerechten is er nu ook de mogelijkheid om lekker stukje taart te bestellen!


WAAR

WAAR heeft besloten haar deuren te sluiten, maar zorgt er samen met een team van vrijwilligers voor dat jouw favo producten nu worden thuisbezorgd! Dit geldt natuurlijk ook voor de heerlijke (vegan) lekkernijen die WAAR in het assortiment heeft. Bestel jouw favoriete taarten en lekkernijen door een mail te sturen naar onderstaand e-mailadres of via een DM op hun social media-kanalen!

WAAR: koffiecorner en fantastische winkel inéén | Apeldoorn ...


Echte Bakker Keurhorst

Echte Bakker Keurhorst is nog geopend, maar wel met extra maatregelen waar je je als bezoeker strikt aan dient te houden. Wil je liever niet de deur uit, dan is bestellen altijd mogelijk. Via de webshop kun je van alles bestellen: van belegde broodjes tot cake!


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy