Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Muziek- en kunstfestival Maaiveld in Apeldoorn

Vrijdag 21 en zaterdag 22 mei 2021 | Apeldoorn Binnenstad

Na overleg met de Gemeente Apeldoorn heeft de organisatie van Maaiveld besloten het evenement - dat gepland was op 15 en 16 mei in en rond het Stationsplein van Apeldoorn - geen doorgang te laten vinden. De eerste editie van het festival zal plaatsvinden op 21 en 22 mei 2021.

 

Over Maaiveld

Bij Maaiveld Festival vormen muziek en kunst de rode draad. Ruim 25 shows, voorstellingen en curiosa op bijzondere locaties in de binnenstad, verdeeld over vrijdagavond en zaterdag. Met (inter)nationale en lokale artiesten, die werken vanuit spannende combinaties tussen muziek, dans, theater, techniek en meer.

Het festivalhart op en rond het Stationsplein van Apeldoorn is GRATIS toegankelijk. Met spraakmakende liveshows van o.a. Diggy Dex en HAEVN, vuurspuwende muziekmachines, unieke belevenissen en diverse grote en kleinere optredens van gevestigde namen, nieuwe makers en lokale gezelschappen.

Laat je verder verrassen door theater, dans, acrobatiek, installatie- en lichtkunst op één van de sfeervolle schouwtonelen die voor het festival zijn geselecteerd. Waar stadshistorie, erfgoed en cultuurbeleving samen komen in een entertainende en even hoogwaardige als laagdrempelige festival ervaring. Steek je hoofd met ons boven het maaiveld uit en kom genieten, beleven, dansen, meemaken, delen en doorvertellen!


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!