Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Eendaagse expositie Rolling Stones en Stones-muziekbingo in Mansion24 in de Apeldoornse binnenstad

Zondag 19 september staat de band Rolling Stones centraal bij Mansion24 op het Leienplein in Apeldoorn. In de basement zijn op deze dag zeldzame foto’s en prenten van de rocklegendes te vinden waaronder een aantal gesigneerde exemplaren. In het café is ’s middag een Stones muziekbingo en worden filmbeelden van de band getoond.

 Eendaagse expositie Rolling Stones

De eendaagse expositie bevat ruim 50 werken en geeft een indrukwekkend kijkje achter de schermen van De Rolling Stones. De werken komen van o.a. de succesvolle expositie ‘Unzipped’ uit het Groninger museum en zijn alleen op zondag 19 september te zien en te koop van 12:00 tot 20:00 uur in Mansion24. Tevens is op deze dag het bijzondere fotoboek ‘Unzipped’ verkrijgbaar in de winkel alsmede diverse Stones producten. 


Muzikale middag met Stones bingo

De gehele dag staan de Rolling Stones centraal. In het café-gedeelte van de winkel worden documentaires rondom de band getoond en draait Rolling Stones connaisseur Everaldo Pechler plaatjes. Rond 15.00 uur vindt er een gratis ‘Stones muziekbingo’ plaats. Wil je meedoen met de Stoned bingo? Een plekje is te reserveren door een mailtje te sturen naar cafe@mansion24.com


Over Mansion24

Mansion24 is een winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein in Apeldoorn.  Menswear, accessoires, kapper, muziek, café en restaurant worden onder één dak gepresenteerd waarbij service, smaak en vakmanschap hoog in de vaandel staan. De winkel is open op maandag- en dinsdagmiddag en van woensdag t/m zondag.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!