Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Mansion24 en Viva la Pizza met pop-up pizzeria op het Leienplein

‘Live cooking op het terras, wat wil je nog meer!’

Deze zomer is het mogelijk om te dineren bij Mansion24 op het Leienplein. Pizza caterings-bedrijf Viva la Pizza strijkt neer als tijdelijke pizzeria bij Mansion24. Ter plekke worden de pizza’s bereid in een echte houtoven. Het Italiaanse pop-up restaurant is gedurende de zomermaanden geopend van woensdag tot en met zondag. 

Creatief ondernemen 

Simon Giaccotto, eigenaar Viva la Pizza: ,, Door dit virus is er bijna in iedere bedrijfstak sprake van omzetverlies. Evenementen en bedrijfsfeesten zijn voor ons een belangrijke inkomstenbron. Tot er weer wat kan en mag, blijven wij creatief ondernemen. Het interessante van deze formule is dat wij elkaar tijdelijk kunnen helpen. Een mooie win/win. 

Robin Batens, eigenaar van Mansion24 vult aan: ,, Live-cooking op het terras, wat wil je nog meer. Soms moet je gebruik maken van elkaar kwaliteiten om te blijven overleven.  We hebben beiden passie voor vakmanschap, product en creativiteit. Hiermee bundelen we krachten in Coronatijd en maken we het samen voor onze bezoekers nog leuker!


Reserveer je plek

Het Italiaanse pop-up restaurant in hartje binnenstad is tot en met september geopend van woensdag t/m zondag. De keuken is open van 17:00 tot 21:00 uur. Een dinerplekje bemachtigen op het terras of in het café? Reserveren kan online via www.mansion24.com of bel 06 23 24 27 74. 


Over Mansion24

Mansion24 is een winkelbelevenis op het Leienplein. Mannenkleding, kapper, platenwinkel, café en events worden onder één dak gepresenteerd. Deze zomer maakt ook pizzeria ‘Viva la Pizza’ tijdelijk onderdeel uit van het concept. Het restaurant en de winkel zijn alle dagen van de week geopend. Meer informatie >> 


 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!