Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Online escaperoom Maria's eeuwige Villa

De horeca is dicht en vrienden en familie moeten op afstand blijven. Maar mensen hebben het in deze tijd juist extra nodig om samen dingen te delen en te beleven. Het Apeldoornse communicatiebureau Amazing bedacht daarom de online escape room Maria’s Eeuwige Villa.


Gezellig en spannend

De coronamaatregelen maken het leven er niet leuker op.Maria’s Eeuwige Villa ontsluit een nieuwe ontsnappingsroute om ondanks alle sociale beperkingen een gezellige en zinderende middag of avond te beleven. De 6 kamers tellende villa is het decor van de mysterieuze wereld van Mia. Samen met je vrienden of familie probeer je aan de hand van uitdagende puzzels een eeuwenoud mysterie op te lossen. Dat levert letterlijk en figuurlijk historische momenten op.
Maria’s Eeuwige Villa is goed voor 2 à 3 uur sociaal amusement voor maximaal 8 spelers vanaf 15 jaar. Hoewel deze nieuwe online escape room veilig op afstand wordt gespeeld, is de gezamenlijke beleving intens. Leuk feitje: de villa bestaat écht, Marialust is een iconisch rijksmonument in het Apeldoornse Verzetsstrijderspark. 

Bekijk de trailer:


Praktische informatie

  • Een ticket kost € 34,50 en per team (max 8 personen) heb je 1 ticket nodig
  • Je kunt het ticket online bestellen
  • Je hebt direct toegang tot het spel
  • Per e-mail ontvang je de toegangscode en link naar het spel
  • Er is geen tijdsslot: speel wanneer het júllie uitkomt
  • Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!