Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Midden Veluwe Wandeltocht

 

Liefhebber van wandelen en natuur? In 2023 vindt de vijfde editie van de Midden Veluwetocht plaats. Je kunt kiezen uit afstanden van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer. Tijdens de Midden Veluwe Wandeltocht kun je alvast kennismaken met het gebied waarin zich in juli een deel van de 67e Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn zal afspelen. 

Na drie jaar wordt op zaterdag 4 en zondag 5 maart 2023 weer de 5e Midden-Veluwe wandeltocht georganiseerd door de werkgroep Wandeltochten Apeldoorn e.o. van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn.

Bij deze ééndaagse wandeltocht kun je als deelnemer kennismaken met het gebied waarin zich in juli een deel van de 68e Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn zal afspelen. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van vijf, tien, vijftien en twintig kilometer. De routes gaan door uitgestrekte bossen met statige brede lanen, afgewisseld met smalle bospaden. De routes zijn op beide wandeldagen gelijk en zijn met pijlen aangegeven. Je krijgt een routekaart mee. Nordic walkers zijn ook welkom. Honden mogen meelopen, mits aangelijnd. Er kunnen wildroosters in het parkoers aanwezig zijn.

De start is bij Van Der Valk hotel Apeldoorn De Cantharel, Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid is het verzoek is om zoveel mogelijk per openbaar vervoer of de fiets te komen. 


Inschrijven 

Iedere wandelliefhebber kan aan deze tocht deelnemen. Deelname is €4,50 per persoon, leden van een erkende wandelsportorganisatie betalen €3,50.

Deelnemers die zich vóór 28 februari hebben ingeschreven voor de 4daagse Apeldoorn (start inschrijving15 februari 2023) kunnen op vertoon van het inschrijvingsbewijs gratis wandelen.

Aanmelden kan bij de Veluwezaal van het Congrescentrum bij Van der Valk hotel Apeldoorn De Cantharel. 

 

 


Afstanden en starttijd

Kies zelf welke afstand je wilt wandelen: 

 De starttijden zijn:

20 km 9.00-11.00 uur

15 km 9.00-12.00 uur

10 km 9.00-13.00 uur

5 km 9.00-14.00 uur.  

Op beide kortste afstanden is onderweg geen rustplaats voorzien. Om uiterlijk 16.30 uur moeten de wandelaars hun route voltooid hebben.


Overnachten

Voor deelnemers van de Midden Veluwe Wandeltocht heeft Hotel Van Der Valk Apeldoorn - Cantharel een speciaal arrangement samengesteld. Bekijk snel wat het arrangement inhoudt. Meer informatie >>


Praktische info

  • Locatie: Hotel Van Der Valk - Cantharel
  • Adres: Van Golsteinlaan 20, 7339 GT  Apeldoorn
  • Meer informatie >>

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!