Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Mystery Monument Diner

Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 | Geheime locatie

Voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke maaltijd op een avontuurlijke, bijzondere locatie is er dit jaar een nieuwe editie van het Mystery Monument Diner tijdens de Open Monumentendagen. Een compleet avondje uit voor alle leeftijden op een prachtige, misschien wel onverwachte, monumentale locatie. De precieze locatie? Die kom je pas vlak voor aanvang te weten!


Dineren op een geheime, monumentale locatie

Na uitverkochte edities in 2019, 2020 én 2021 wordt er dit jaar wederom het Mystery Monument Diner georganiseerd tijdens Open Monumentendagen. Een bijzonder diner, waarbij heerlijk eten en mooie verhalen over de geschiedenis van het monument samen. Een unieke belevenis omdat het monument normaliter niet geopend is voor publiek. Het thema van dit jaar is ‘Mijn monument, jouw monument’. 

Als gast word je ontvangen op de locatie waar de gedekte tafels klaar staan om heerlijk te eten en te drinken; uiteraard binnen de richtlijnen van de coronamaatregelen. Tijdens het eten wordt meer verteld over de bijzonderheden van de verrassende locatie en word je meegenomen in de sfeer van de plek van toen. De precieze locatie kom je pas op de dag zelf te weten via een e-mail, maar we verklappen nu vast dat het een locatie in Apeldoorn is. Laat je meenemen in de sfeer van de locatie en geniet van een compleet avondje uit voor alle leeftijden!

Aanwezig zijn bij het Mystery Monument Diner? Bestel je tickets hier >>


Foto: Mystery Monument Diner bij het Boschbad in 2019


Praktische informatie

  • Data: vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september 2022
  • Tijd: 17:30 tot 21:00 uur
  • Locatie: geheim, deze wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt
  • Kosten: volgen later dit jaar
  • Prijs is inclusief diner, dessert, drankjes, koffie of thee en activiteiten 
  • Meer informatie volgt later dit jaar.


Foto: Mystery Monument Diner in de Oude Ambachtsschool in 2020


Aftermovie 2020


 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!