Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Nazomerfeest aan de Koninginnelaan

Zaterdag 30 september 2023 | Koninginnelaan

Wat ooit ontstaan is tijdens Burendag, is inmiddels een heuse traditie geworden; het Nazomerfeest aan de Koninginnelaan. Het laatste weekend van september gaan de ondernemers ‘de traat op’ met hun fijne delicatessen, ambachtelijke producten en nieuwe collecties. Op zaterdag 30 septemberr a.s. is alweer de 29e editie! Van 14:00 uur t/m 20:00 uur kun je genieten van livemuziek, zijn er diverse proeverijen en demonstraties en allerlei activiteiten voor kinderen.

Nazomeren

De Koninginnelaan staat bekend als een winkelstraat met een geheel eigen karakter. Speciaalzaken bepalen het straatbeeld van Apeldoorns mooiste winkelstraat. Op zaterdag 24 september slaan de ondernemers de handen in één en organiseren een familie festival waarbij zij hun specialiteiten demonstreren. Er is van alles te zien, te proeven en te passen. Dit aangevuld met live muziek, een kids area én fijne acties. 

Het Nazomerfeest is een feest voor alle leeftijden, waarbij de kinderen zeker niet vergeten worden. Dit jaar is er is een speciaal Kleidiner waar kinderen hun eigen lievelingsgerecht kunnen kleien, een springkussen én een schminkstand. Ouders kunnen ondertussen genieten van fijne livemuziek van ‘local heroes’ en een drankje halen bij de cocktailbar. Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!