Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Nederlands Filmfestival: ook te zien in GIGANT!

Vrijdag 25 september t/m donderdag 1 oktober 2020

Het Nederlands Filmfestival komt naar je toe dit jaar! Er zijn acht unieke festivalpremières in het hele land. Ook bij GIGANT in Apeldoorn beleef je het Nederlands Filmfestival op het grote doek.


Maatregelen

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen zoveel als mogelijk te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal en het café. In de filmzalen, is er een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en er zijn ook duo-seats. Zo kun je samen met je partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT. Per zaal zijn er een aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als je twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat je recht hebt op een duo-seat. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.


Op het programma

Bekijk hieronder de films die op het programma staan.

Buladó - Vrijdagavond 25 september

Kom hier dat ik u kus - Zaterdagavond 26 september

I.M. - Zondagmiddag 27 september

In I.M. wordt de vroegwijze, provinciale, stoere schrijfster Connie Palmen (36) voor het eerst echt verliefd. Op de joodse, door oorlogstrauma’s getergde, vileine, maar briljante en grappige, beroemde en intellectuele journalist en schrijver Ischa Meijer (47) die zichzelf voor het eerst overgeeft aan de liefde. Een heftige, romantische, weerbarstige en publieke liefdesrelatie.

De Dick Maas Methode - Zondagavond 27 september

Buiten is het feest - Maandagavond 28 september

Marionette - Dinsdagavond 29 september

 

De Vogelwachter - Woensdagavond 30 september

 

La Última Primavera - Donderdagavond 1 oktober

De Spaanstalige film vertelt het verhaal van de Gabarre-Mendoza familie. Als bewoners van een sloppenwijk vlakbij Madrid worden zij gedwongen om hun zelfgebouwde huizen te verlaten omdat het land waarop ze wonen verkocht is. Terwijl dit proces zich langzaam ontvouwt, worstelen de verschillende familieleden elk op hun eigen manier met hun leven in transitie.


Praktische informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!