Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Restaurant Zenith opent in voormalig pand Sizzles 

In de Koninginnelaan was jarenlang restaurant Sizzles gevestigd. Inmiddels heeft dit restaurant haar oude stek verlaten, en opent er morgen (!) op deze plek een gloednieuw restaurant: Zenith! Met naar eigen zeggen ´top kwaliteit eten en gastvrijheid’. Dat belooft wat! Zenith is een initiatief van Joey Stinissen (28) uit Almelo en Jody de Widt (26) uit Hengelo, die beiden voorheen in toprestaurants werkten en nu samen hun droom verwezenlijken. 

 

Op de menukaart

Bij Zenith aan de Koninginnelaan 37 kun je op dinsdag t/m zaterdag terecht voor een diner en op de zondagen voor een voortreffelijke lunch. Zenith wil jou als gast kennis laten maken met uitstekende kwaliteit producten en gerechten voor een schappelijke prijs. De menukaart is klaar, en staat boordevol lekkers. De gerechten zijn van een a la carte kaart of een 4 tot 6 verrassingsmenu te bestellen, met een compleet vegetarisch menu als optie! Daarnaast is er een uitgebreide wijnkaart met zowel betaalbare wijnen en wijnen uit het hogere segment voor de liefhebbers. Benieuwd naar de complete menukaart? Bekijk ‘m hier.


Over Joey en Jody

De kersverse jonge ondernemers Joey en Jody openen hier samen hun allereerste restaurant. Beiden hebben hun passie al vanaf jonge leeftijd ontwikkeld door ervaring op te doen bij gerenommeerde topzaken als Librije’s Zusje** in Zwolle en Restaurant de Leest*** in Vaassen. Joey als keukenchef en Jody als gastvrouw. Die tweedeling maakt dat ze elkaar perfect aanvullen en nu dus samen de uitdaging aangaan.

Eigenaren Jody de Widt en Joey Stinissen


Opening

De opening staat gepland voor donderdag 1 oktober, morgen dus. Alle plekken voor morgen én vrijdag zijn echter al volledig gereserveerd. In verband met de coronamaatregelen is er helaas slechts beperkt plek, dus reserveren is verplicht en kan hier of door te bellen naar 055 203 4140. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Volg Zenith op Facebook of Instagram

Openingstijden

Zenith is van dinsdag tot en met zondag geopend van 17.00 tot 21.30 uur voor diner en op zondag van 12.00 tot 14.00 uur voor een lunch. Meer info via

www.zenithapeldoorn.nl


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!