Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Centraal Beheer Night Run

Vrijdag 10 juni 2022 | Start: Marktplein in de Apeldoornse binnenstad

De editie in februari werd afgelast, maar op vrijdagavond 10 juni 2022 wordt in de Apeldoornse binnenstad de tweede Centraal Beheer Night Run. Een uniek hardloopfeest, kriskras door hartje centrum. De inschrijving is inmiddels gesloten, maar komen kijken kan natuurlijk nog wel!


De Night Run laat Apeldoorn van zijn mooiste kant zien. In tegenstelling tot de editie in februari is de editie in op vrijdag 10 juni bij daglicht. Maar het voordeel is dat er wel veel meer toeschouwers zijn, en ook de terrasjes waar de route langs loopt zullen gezellig druk en gevuld zijn. De Night Run is een bijzonder leuke familieloop (of wandeling) van 4 km dwars door de binnenstad. Met start op het Marktplein, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen (met trappen) en een feestelijke finish in het Stadhuis. Langs de route treden artiesten op en zijn er acts te zien. Deelnemers kunnen gerust een tijdje stilstaan en samen genieten, want bij de Night Run gaat het helemaal niet om de tijd maar om het plezier wat je eraan beleeft!

De organisatie roept deelnemers op om bijzonder uitgedost aan de start te verschijnen! De Night Run is dus uitstekend geschikt om samen met je gezin, familie of vrienden te volbrengen.  Onderweg aangemoedigd door familie, buren, vrienden en andere binnenstadbezoekers. Er doen zo'n 1000 sportievelingen mee. De inschrijving is inmiddels gesloten. Meer informatie >>


Inschrijven

De inschrijving van de Centraal Beheer Night Run is gesloten. Je kunt uiteraard nog wel een kijkje nemen in de binnenstad om het spektakel te aanschouwen en vrienden, buren of familie aan te moedigen! 


Praktische info

De route die de deelnemers zullen afleggen, vind je hieronder.

  • Lengte route: 4 km
  • Datum: vrijdag 10 juni 2022
  • Tijd: 19:30 - 20.00 uur
  • Startpunt: Marktplein
  • Finish: Stadhuis Apeldoorn
  • Meer informatie >>

Klik op onderstaande kaart om te vergroten


Aftermovie 2020

In 2020 was de eerste editie van de Centraal Beheer Night Run. met een route die o.a door RunX, kazerne brandweer, De Klup, CODA, ACEC en nog veel meer te gekke locaties ging. Bekijk hieronder de aftermovie. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!