Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

NK Indoor Atletiek in Apeldoorn

foto Atletiekunie

Omnisport Apeldoorn is dit jaar voor de vijftiende keer het strijdtoneel voor de Nederlandse Kampioenschappen Indoor Atletiek voor mannen en vrouwen. In februari wordt er verschillende weekenden om de titels gestreden in Omnisport. 


Data 

Van 60 m hordenlopen tot polsstokhoogspringen... Diverse onderdelen komen aan bod tijdens het NK Indoor Atletiek. De NK Atletiek in zijn de indoorkampioenschappen waar sporthelden de komende tijd de strijd met elkaar aangaan voor de Nederlandse medailles. De meerkampers komen in actie in het weekend van 4 en 5 februari en het weekend van 11 en 12 februari zijn de atleten jonger dan 20 en jonger dan 18 jaar. In het weekend van 18 en 19 februari is het de beurt aan  het NK voor senioren. 

NK Indoor Meerkamp | Meer info & tickets >>

NK Indoor Masters | Meer info & tickets >>

ASICS NK Indoor U20 & U18 | Meer info & tickets >>

NK Indoor Senioren | Meer info & tickets >>


Weetjes over het NK Indoor Atletiek

  • Elk jaar vindt 2x een NK atletiek plaats: indoor en outdoor.  De NK Atletiek Outdoor vindt bijna elk jaar op een andere locatie plaats. Omnisport Apeldoorn is sinds 2009 de vaste  locatie voor de NK Indoor Atletiek.
  • De NK Indoor Atletiek bestaat uit maar liefst 12 verschillende atletiekonderdelen waarbij op elk onderdeel zowel een man als een vrouw Nederlands kampioen wordt. Ruim 300 atleten doen mee dit jaar.

(foto: Atletiekunie) 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!