Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek
Filteren
Waar heb je zin in?
Welke dag?
Afhalen en bezorgen
Attracties
Bezienwaardigheden
Locatie
Valentijnsdag

Monkey Town Apeldoorn

Monkey Town Apeldoorn

Monkey Town Apeldoorn is een overdekt indoor speelparadijs en is ontzettend leuk voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar oud. Kids kunnen er klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de exra grote voetbalkooi.

Monkey Town is een nieuw spel rijker! Onder het grote klimparcours is een lasergame-area gebouwd met spannende blacklights in jungle stijl. Verdeeld over twee teams kunnen maximaal 12 kinderen het spel spelen. Inclusief instructie hebben de teams 10 minuten tijd elkaar uit te schakelen. De toeslag voor Lasergame is € 3,- per kind. Bij alle Kinderfeest-arrangementen is de Lasergame voortaan inbegrepen.

Sleutelbloemstraat 71 D, Apeldoorn
+31 55 203 30 33

Entree 4 t/m 17 jaar - € 8,95
Peutertarief 1 t/m 3 jaar - € 5,50
Begeleiding (vanaf 18 jaar) gratis
Baby's tot 1 jaar gratis
Gratis parkeren en gratis wifi

 

10-rittenkaart
Is jouw kind een echte Monkey Town fan en komen jullie meerdere keren per jaar spelen in één van de Monkey Town indoor speeltuinen? Met een 10-rittenkaart kan je 10 keer komen spelen voor € 65,-. Met de aanschaf van een 10-rittenkaart heb je een voordeel van maar liefst € 24,50! Meer informatie >>

Maandag t/m zondag van 9.00 - 18.00 uur

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!