Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Online acitiviteiten in Apeldoorn

De leukste acitiviteiten voor thuis!

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep en het advies van het kabinet is wederom keihard: alle horeca en niet essentiële winkeliers moeten waarschijnlijk nog een tijdje gesloten blijven. Nu de avondklok daar nog eens bij is gekomen, zoeken ook Apeldoorners massaal naar digitale afleiding. En om te voldoen aan deze vraag komen Apeldoornse horeca ondernemers met tal van leuke online initiatieven. Van bingo’s in thema tot pubquizzen!

Wij houden alle initiatieven hier voor je bij, zodat je de Apeldoornse horeca kunt steunen in deze – voor iedereen – moeilijke periode. Want steun is iets dat ze hard kunnen gebruiken! Dus draag vooral je steentje bij als je de mogelijkheid hebt. Wist je trouwens dat heel veel Apeldoornse restaurants en lunchrooms nu een afhaal- of bezorgmogelijkheid hebben? Bekijk hier het overzicht.


Online escaperoom Maria's eeuwige Villa

Iedere dag | Online

De horeca is dicht en vrienden en familie moeten op afstand blijven. Maar mensen hebben het in deze tijd juist extra nodig om samen dingen te delen en te beleven. Het Apeldoornse communicatiebureau Amazing bedacht daarom de online escape room Maria’s Eeuwige Villa. Meer informatie >>


Coronaproof autopuzzelrit met delicatessen

Iedere dag | In je eigen auto

Een combinatie van heerlijke delicatessen met prachtige uitzichten waarbij de navigatieskills getest worden: dat is de DELICATessenRLLY. Volg een leuke autorally in de RLLY-app op je mobiel of tablet, waarbij het kompas de weg wijst. Dit kompas leidt naar mooie plekken in-,en rondom Apeldoorn waaraan uitdagende opdrachten gekoppeld zijn.

Het thema van deze autorally is de ‘delicatessenRLLY’ ofwel de Apeldoornse delicatessen van Traiteur Delicat staan centraal. Van deze delicatessen zal men het een en ander proeven, leren en zien tijdens de route en de opdrachten. Creëer een eigen restaurant gevoel, maar dan in de auto! Een uitje leuk voor een leeftijd vanaf 12 jaar. Meer informatie >>


Heb je een tip? Laat het ons vooral weten door een mail te sturen naar redactie@apeldoornmarketing.nl, dan voegen wij het initiatief toe aan dit lijstje!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!