Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Open Monumentendagen

Op zaterdag 12 en zondag 13 september 2020 zijn er in en om Apeldoorn weer tal van bijzondere locaties te ontdekken!

 

Bijzondere locaties

Op plekken binnenkijken waar normaal de deuren gesloten blijven…. Dat kan tijdens de Open Monumentendagen! Ga mee op een unieke ontdekkingstocht door Apeldoorn en omgeving en laat je verrassen door de bijzondere plekjes die onze stad rijk is. Niet alleen staan de deuren wagenwijd voor je open. Er worden ook speciale activiteiten georganiseerd, vaak inspelend op het thema van de landelijke Open Monumentendagen. Oriënteer je, voordat je op pad gaat, op het programma. Sommige activiteiten en openstellingen zijn alleen zaterdag, andere uitsluitend op zondag. Alle deelnemende panden zijn gratis te bezoeken.

Gratis programmaboekjes zijn verkrijgbaar bij het Werkplein Activerium (Deventerstraat 46), bij de CODA-vestigingen, bij verschillende boek- en tijdschriftenwinkels in Apeldoorn en op verschillende locaties in de dorpen.


Mystery Monument Diner

Voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke maaltijd op een avontuurlijke, bijzondere locatie is er dit jaar, na het succes van vorig jaar, opnieuw het Mystery Monument Diner. De precieze locatie kom je vlak voor de tijd pas te weten! Op deze interessante, monumentale en ‘plezierige’ plek staan de tafels klaar om heerlijk te eten en te drinken. Tijdens het eten wordt meer verteld over de bijzonderheden van de verrassende locatie en word je uitgenodigd om ook zelf van deze plek te genieten. Een compleet avondje uit voor alle leeftijden! Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!