Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Overige informatie voor ondernemers

Alle zeilen bij: ondernemers in Apeldoorn hebben het momenteel niet makkelijk. Voor informatie over ondernemen in Apeldoorn en de regelingen die misschien ook voor jou als ondernemer gelden verwijzen wij je door naar Ondernemen055 van Gemeente Apeldoorn. Voor overige informatie hebben we dit handige artikel voor je samengesteld!

Podcasts over Corona en ondernemen

Op New Business Radio(.nl) te beluisteren: Corona Update. Thomas Hendriks en/of Robert van den Ham van De Ondernemer bespreken met Ron Lemmens doordeweeks driemaal daags corona & bedrijfsleven, in het weekend rond lunchtijd, met informatie, advies en nieuws, voor en door ondernemers. Live luisteren kan via newbusinessradio.nl/player, terugluisteren direct daarna via onder meer deze pagina, Soundcloud en Spotify.


Informatie voor retailers

Wat betekent het coronavirus voor je winkel? Personeel? En de vragen van klanten die je kunt krijgen? Op deze pagina vind je informatie en antwoorden op vragen over het coronavirus.


Informatie voor horeca

Ben jij horecaondernemer? Koninklijke Horeca Nederland is op de hoogte van het allerlaatste nieuws omtrent horeca en het coronavirus.


Recreatieve ondenemers kunnen hier terecht

HISWA-RECRON biedt de nieuwste informatie over wat deze crisis voor jouw bedrijf betekent en deelt handige tips.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!