Paardenspektakel Beekbergen

Woensdag 26 t/m zondag 30 juni 2019

In 2019 vindt het Paardenspektakel Beekbergen wederom plaats. Van woensdag 26 tot en met zondag 30 juni zullen de terreinen van Riant Equestrian Centre vol in het teken staan van de mensport. Niet alleen wedstrijden, ook is er een aantrekkelijke fair met diverse producten op het gebied van paardensport. Voor de kids is er ook genoeg te beleven. De toegang is geheel gratis! 

Naast de internationale menwedstrijd voor twee-en vierspan paarden wordt er in Beekbergen ook gestreden om het prestigieuze Nederlands Kampioenschap vierspan paarden. De wedstrijd maakt tevens deel uit van de KNHS-Para Men Trophy en is opengesteld voor de nationale ponyrubrieken ter voorbereiding op het Wereldkampioenschap in Breda begin september.


Leuk voor het hele gezin

Op het wedstrijdterrein is een aantrekkelijke fair ingericht waar diverse exposanten een breed scala aan producten bieden op het gebied van paardensport, buitenleven en lifestyle. Zo vind je er diverse lifestyle winkels, een hoedenmaakster en diverse andere gezellige shops en eetgelegenheden. Voor de jonge bezoekers is er een speciale kinderhoek met een springkussen en andere activiteiten. 


Programma 

Het programma wordt nog bekend gemaakt.

Meer informatie >>