Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Paardenspektakel Beekbergen

Donderdag 25 t/m zondag 28 juni 2020 | Riant Equestrian Centre

In verband met corona is dit evenement afgelast

Van donderdag 25 juni staat Beekbergen in het teken van de paardensport. De internationale menwedstrijden bij Riant Equestrian Centre gaan dan van start en duren tot en met zondag 28 juni.


Paardensport, kidsdorp en shows

Gedurende vier dagen kun je op dit gratis toegankelijke evenement genieten van de stuurmanskunsten van twee- en vierspannen uit de hele wereld. Maar liefst 18 landen zijn vertegenwoordigd in de internationale wedstrijden. Maar dat is nog niet alles: alle dagen is er een gezellig strodorp en in het weekend komen gezinnen met kinderen helemaal aan hun trekken. In het kidsdorp is er van alles te doen: een springkussen, zandbak, schminken, ponyknuffelen en andere dieren zoals alpaca Boris. Op zondag is er voor de kinderen ook de mogelijkheid om zelf pony te rijden. Van al deze activiteiten kan gratis gebruik worden gemaakt. Speciaal voor de kids zijn er op zondag ook shows van de vloggers.


Slotstuk

In de hoofdring op zondag is er naast de ontknoping in de wedstrijd ook een spectaculaire show met dressuuramazone Adelinde Cornelissen en een nog nooit eerder vertoonde tuigpaardenshow met de besten van Nederland in alle soorten aanspanningen. Het hele evenement wordt verder gelardeerd met gezellige feestavonden met livemuziek in de Foyer en op zondag de bekende ‘Ladies Day’ met de hoedenwedstrijd. Het Paardenspektakel staat bekend om de gastvrijheid en biedt volop vermaak voor iedereen.


Programma 

Het programma wordt nog bekend gemaakt.

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!