Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Paardenspektakel Beekbergen

Donderdag 25 t/m zondag 28 juli 2024 | Riant Equestrian Centre, Beekbergen

Vanaf donderdag 25 juli staat Beekbergen in het teken van de paardensport! De internationale menwedstrijden bij Riant Equestrian Centre gaan dan van start en duren tot en met zondag 28 juli 2024. En ook al heb je niets met paarden: een dagje Paardenspektakel Beekbergen staat garant voor een unieke belevenis!


Paardensport, kidsdorp en shows

Beekbergen staat in 2024 in het teken van paardenplezier, topsport en gezelligheid voor jong en oud. Vier dagen lang is er tijdens het Paardenspektakel bij Riant Equestrian Centre aan de Bruggelerweg een internationale menwedstrijd voor twee- en vierspannen. De toegang is gratis, dus neem een kijkje! Naast het schouwspel van de stuurmanskunsten van internationale toprijders, kun je genieten van culinaire verrassingen en shoppen op de Country Fair.

De gezellige Country Fair heeft allerlei leuke winkeltjes. Het aanbod is heel divers: van luxe kleding, fraaie brillen, tuin- en woninginrichting, kunst, leuke hebbedingetjes tot aan spullen voor huisdieren! Hier kun je ongestoord winkelen en genieten van de paardensport. Naast de vele winkeltjes tref je verschillende foodtrucks en een cateringplein voor een hapje en een drankje. Gastrobar Riant is geopend en biedt heerlijke gerechtjes via het shared dining concept. Maar natuurlijk kun je tijdens de mooie zomerdagen op het sfeervolle terras ook genieten van een verfrissend drankje of een lekker kopje koffie.


Gratis ponyrijden

Voor de jongste bezoekers is er een kinderdorp met springkussen, schminken en kleuren in de Kids Tent. Natuurlijk kunnen de kinderen ook kennismaken met pony’s die dit jaar alle dagen aanwezig zijn. Kinderen mogen de pony’s poetsen en knuffelen, en ze mogen er gratis op rijden. Dit gebeurt allemaal onder deskundige begeleiding van de maneges uit de buurt. Op zaterdag en zondag zijn er in samenwerking met ‘Go social’ in het kidsdorp leuke shows voor kids van Lavitana en My Little ponies. Buiten de shows zijn Lavitana en My Little ponies op die dagen ook in de Kids Tent voor een meet en greet. 


Gezellige feestavonden

 

Wie van een feestje houdt, kan in de avonduren lekker swingen op livemuziek. Meer informatie over de line-up 2024 volgt. 


Shownummers

Kijk je ogen uit tijdens de shows. Meer informatie volgt! 


Praktische info

  • Alle dagen gratis entree
  • Alle dagen country fair en kidsdorp (met gratis ponyrijden!) 
  • Parkeren: kom je met de auto dan wordt er een kleine bijdrage gevraagd
  • Kijk voor de details en het definitieve programma op www.caibeekbergen.nl
  • Locatie: Riant Equestrian Centre, Bruggelerweg 4, 7361 CX Beekbergen

Plan je route >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!