Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Paleis Het Loo weer open: ontspannen op royale afstand

Het Stallenplein en de Paleistuinen zijn per 1 juni weer open voor bezoek

De stallen en Paleistuinen van Paleis Het Loo zijn vanaf maandag 1 juni om 12.00 uur weer open om te 'Ontspannen op royale afstand'. Dat houdt in dat de maatregelen van het RIVM in acht worden genomen, waardoor de 1,5 meter gewaarborgd blijft. Gelukkig kan je wel weer van Het Loo genieten. Zo zijn de tuinen weer op hun mooist, kan je het dak op om de Verbouwing & Vernieuwing te zien vanaf een unieke positie én is het Stallenplein geopend, waar de Prins Hendrik Garage is vernieuwd.


Lunchen in de Prins Hendrik Garage

Direct na de kassa bevindt zich het Stallenplein. De lage gebouwen links en rechts zijn de stallen. Ze zijn tussen 1907 en 1909 gebouwd in opdracht van Koningin Wilhelmina. Onder de overkapping bevindt zich de Aanspanplaats waar de koetsen en rijtuigen te zien zijn. Om je bezoek te beginnen met een heerlijke kop koffie of thee, of tussendoor te lunchen, loop je even binnen bij grand café Prins Hendrik Garage. Het terras is open voor bezoekers zonder reservering. Je krijgt een tafel toegewezen door een medewerker. Wil je verzekerd zijn van een plek in de Prins Hendrik Garage? Reserveer dan vooraf een lunch.


Tickets

Bestel tickets met timeslots in de ticketshop. Tickets kosten € 8,50 per stuk, kinderen 4 t/m 12 jaar € 3,- en rolstoelgebruikers gratis. Bestel hier je tickets >>


Bekijk een rondleiding door de tuinen


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!