Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Paasbrunch en Paasdiner aan huis! 

Pasen gaat er dit jaar dan misschien iets anders uitzien dan we gewend zijn, maar met de initiatieven van diverse horeca-ondernemers kunnen we er gelukkig nog steeds een feestje van maken!


Poppe

Pasen dit jaar vier je niet bij Poppe maar wel mét Poppe. Voor zowel de brunch en het diner als voor de wijnen kan je bij Poppe terecht. Het Paasmenu bestaat uit heerlijke gerechten. Van truffel-eiersalade tot een citroentaartje en van asperges met kabeljauw tot gegrilde runderlende. Bestel er een flesje wijn bij en jouw Paaslunch of -diner is compleet!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


Martins

Ook Martins zorgt voor een heerlijke Paasbrunch to go op 1e en 2e Paasdag. Met Paasbrood van Keurhorst, huisgemaakte flensjes en een mimosa wordt Pasen een feestje! De Paasbrunch is al bijna vol gereserveerd dus kan momenteel alleen nog voor tweede Paasdag besteld worden. De Paasbrunch bedraagt €19,50 p.p.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


M'Joy

M'Joy bezorgt jouw Paas-picknickmand aan huis met vers fruit, belegde sandwiches en verse jus d'orange! Leg een picknickkleed neer in de tuin en geniet - hopelijk onder het genot van een voorjaarszonnetje - van een uitgebreide Paaspicknick.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst


SMUL

Ook bij SMUL hebben ze een speciaal Paasassortiment samengesteld waar je tijdens de Paasdagen heerlijk van kan smullen! Voor de brunch is er keuze uit een Paasbrunch of Paasbrunch Deluxe, bestaande uit talloze huisgemaakte lekkernijen. In de avond kan je genieten van één van de drie Paasmaaltijden met asperges, lamsvlees of zalm. Wie heeft er al zin in Pasen?


Evi's

Speciaal voor de Paasdagen heeft lunchroom Evi's een luxe high-tea samengesteld die bij jou wordt thuisbezorgd! Deze high-tea is te bestellen voor €19,95 p.p.

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten


Traiteur Délicat

Ook met Pasen staat Traiteur Délicat voor je klaar met heerlijke, huisgemaakte gerechten! Ga jij voor de Paasbrunch Délicat of één van de luxe Paasschalen? De keuze is reuze, maar één ding is zeker: alles is bereid met passie en aandacht. Geef jouw bestelling door voor donderdag 9 april. De gerechten kunnen worden afgehaald in de winkel of - in overleg - bij jou thuis worden bezorgd.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


Pastazaak

Liefhebbers van de Pastazaak opgelet! Met Pasen kan je bij de Pastazaak terecht voor een heerlijke, Italiaanse Paasbrunch met o.a. prosciutto, frittata met courgette en fregolasalade. Je kan deze Paasbrunch op eerste en tweede Paasdag afhalen tussen 09:00 en 12:00 uur.


Sizzles

Ook Sizzles verwent ons tijdens de Paasdagen! Je kan hier beide Paasdagen terecht voor een uitgebreide Paasbox welke bestaat uit heerlijke gerechten zoals Vitello Tonato, aspergesoep en tiramisu. Bestellen kan via onderstaande gegevens en de Paasbox kan zowel bezorgd als afgehaald worden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon


Schenkers

Schenkers heeft sinds kort een eigen webshop waarop je heerlijke maaltijden en uitgebreide verspakketten kan bestellen. Voor de Paasdagen hebben zij een Paaspakket samengesteld: een brunch bestaande uit verse jus, afbakbroodjes en paasstolletjes. De brunch is vanaf €14,95 (2 pers) te bestellen via de webshop.


De Bon Vivant

De Bon Vivant heeft wegens de omstandigheden een webshop geïntroduceerd waarop een uitgebreide Paasbrunch natuurlijk niet mag ontbreken! De Paasbrunch bestaat uit vijf gangen met heerlijke gerechten voor €18,50 p.p. Geef jouw bestelling door via onderstaande link vóór vrijdag 10 april 17:00 uur en en geniet met Pasen van de culinaire gerechten van De Bon Vivant.

Restaurant in Apeldoorn? Restaurant | De Bon Vivant | Apeldoorn


Auberge Navet

Een culinaire Pasen met Auberge Navet! Laat je lekker in de watten leggen met Pasen en bestel een heerlijk driegangen Paasdiner voor €31,50 bij restaurant Auberge Navet. Liever iets voor bij de borrel? Bestel dan een Borreldoos voor €22,50 met o.a. olijven, smeersels en droge worst van slagerij Ter Weele. Bestellen kan t/m a.s. vrijdag 10 april 18:00 uur.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, staande mensen, tekst en binnen


Sillies

Sillies biedt een heerlijke paasbrunch to go bestaande uit luxe-belegde broodjes, wraps en gerookte zalm. De paasbrunch van €20,- p.p. is te bestellen via onderstaand telefoonnummer en af te halen tussen 11-13 april. En natuurlijk is er ook aan de kids gedacht! Voor hen bestel je voor €9,95 p.p. een heerlijke brunch bestaande uit o.a. broodjes, een muffin en een chocolade ei.


Charme Hotel Oranjeoord

Bij Charme Hotel Oranjeoord kan je jouw uitgebreide paasbrunch laten bezorgen of ophalen. Bestel tot donderdag 9 april en je kan de bestelling afhalen op zaterdag 11 april. De brunch bestaat uit heerlijke gerechten zoals carpaccio, eiersalade met truffel en Franse Boullabaise. Prijs € 24,50 per persoon. Je kan de Paasbrunch bestellen via onderstaande gegevens.


Huisje James 

Een luxe Paasdiner aan huis! Huisje James pakt uit met een driegangen Paasdiner voor €27,50 p.p. Het diner bestaat o.a. uit gerookte zalm, sukade met asperges en een citroentaartje. Wijntje erbij? De sommelier zoekt een mooie, bijpassende wijn voor je uit.


Brasserie Het Nieuwe Jachthuis 

Een heerlijk driegangendiner vanuit Hoog Soeren! Brasserie Het Nieuwe Jachthuis verzorgt met Pasen een uitgebreide driegangenlunch en -diner. Een feestje voor je smaakpapillen, want het menu bestaat uit gerechten als zalmtartaar, lamsprocureur en chocoladegebak met amandel. Geef je bestelling door via onderstaand mailadres en je kan je bestelling op beide Paasdagen tussen 11:00 en 17:00 uur ophalen.


Van der Valk Cantharel 

De Cantharel pakt met Pasen uit met een heuse paasbrunchbox samengesteld met hun vaste leveranciers. De box is te bestellen voor 2 of 4 personen à €15,00 p.p. en af te halen in het Paasweekend! Houd de facebookpagina in de gaten voor informatie over de bestelmethode en lekkernijen! 


Restaurant Hoogheid

Restaurant Hoogheid neemt je alle zorg uit handen met Pasen! Laat je verwennen met een uitgebreide Paasbrunch of Paasdiner to go met heerlijke, huisgemaakte gerechten. De Paasbrunch bestaat o.a. uit frisse voorjaarssalades, Italiaanse delicatessen en macarons. Het Paasdiner bestaat uit een driegangenmenu met keuze uit o.a. verse asperges, canneloni van rode biet en vegan Rendang. Bestellen is mogelijk t/m 9 april via onderstaand e-mailadres.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen, eten en buiten


Restaurant Nº15

Restaurant Nº15 heeft een uitgebreide Paasbrunch samengesteld met heerlijke verse sapjes, soepjes, broodjes én een flesje prosecco! Deze Paasbrunch à €20,- p.p. wordt op eerste en tweede Paasdag met liefde bij jou thuisbezorgd. Je kan de Paasbrunch ook op beide dagen afhalen in het restaurant.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


Bakkerij van der Wal-Jolink | Keurslager Oosterbeek | De Kaasman

Wat een leuk initiatief! Ondernemers hebben hun handen ineen geslagen om jou met de Pasen te voorzien van een goedgevulde Paastas. Deze brunchtas voor 4 personen bevat een Paasstol en 10 broodjes met o.a. Veluws gebraad, jong belegen kaas en verse eiersalade. De brunchtas is - op bestelling - verkrijgbaar bij Bakkerij van der Wal, Keurslager Oosterbeek en De Kaasman.


Bistro de Bron

Vier de Paasdagen met een brunch of diner van Bistro de Bron! Geniet van een Hapa's brunchschaal - bestaande uit aspergesoep, een garnalencocktail en huisgemaakte taart - óf van een hapa's dinerschalen welke gevuld zijn met o.a. gevulde champignons, wraps en zalm. Bestellingen kunnen geplaatst worden via onderstaand mailadres en kunnen worden afgehaald of thuis worden bezorgd.


Bakken & Zo

Een mini high-tea, Paaskoekjes-pakket, Paasslof en een aardbei-choco taartje.. Bakkers & Zo heeft heerlijke lekkernijen voor de Paasdagen in haar assortiment! Ga zelf aan de slag in de keuken of geniet van één van de huisgemaakte lekkernijen. Afhalen kan van a.s. donderdag t/m zondag tussen 10:00 en 14:00 uur.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.


Bakker Bart

Bakker Bart biedt een uitgebreid assortiment aan heerlijke Paasproducten die je kan laten bezorgen of afhalen bij een vestiging naar keuze! Het assortiment bestaat uit allerlei lekkers om jouw Paastafel mee te vullen, zoals een Paasstol en diverse Paasbroodjes. Bestellen kan via onderstaande website.

Paas lekkers


Echte Bakker Keurhorst

Echte Bakker Keurhorst biedt een uitgebreid Paasassortiment om jou te voorzien van een heerlijke Paasbrunch! Vul de Paas-bestellijst in via onderstaande link en vier jouw Pasen met heerlijke versgebakken Paasbroden en andere lekkernijen.

http://www.echtebakkerkeurhorst.nl/bestanden/bestand/pasen-2020-omslagfoto-jpg-1--83441668-fd10-4205-af00-23f47036be22.jpg/


Banketbakkerij Maassen

Voor een breed assortiment aan leuke Paaslekkernijen ben je bij Banketbakkerij Maassen aan het juiste adres. Van een ware Paastaart tot een ei-huisje en van een bonbon-ei tot een huisgemaakt Paasbrood. De artikelen zijn te bestellen via de webshop en worden gratis thuisbezorgd.


Bijzondere Bonen

Voor bijzondere paaseieren en paashazen moet je bij Atelier Bijzondere Bonen zijn. Het assortiment bestaat uit maar liefst 18 verschillende soorten huisgemaakte paaseitjes met allerlei verschillende smaken zoals framboos-yoghurt, cheesecake en advocaat. Leuk voor jezelf óf als cadeautje! Je kan terecht in de winkel of een bestelling plaatsen via onderstaande webshop waarna jouw bestelling wordt thuisbezorgd.

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten en binnen


Choco Maniak

Chocolade-eieren mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen, daarom heeft ook Choco Maniak een ruim assortiment aan luxe paasproducten. Ga jij voor de Paasmand XL of voor de 'Happy Easter' chocolate spoons?

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!