Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

't Veluws Hof

In het groene hart van de Veluwe, tussen Apeldoorn en Arnhem, midden in een gebied van bossen, heide en zandverstuivingen, in het buitengebied van Hoenderloo ligt het recreatiepark 't Veluws Hof.


Contactinformatie

Recreatiepark 't Veluws Hof
Krimweg 152-154, 7351 TM HOENDERLOO, Nederland

Tel. 055 378 1777

Fax. 055 378 1674

E-mail: info@veluwshof.nl

Website


Omschrijving

Het is een hele gezellige en bijzonder complete gezinscamping met verschillende sportfaciliteiten, meerdere speeltuinen, een buiten zwembad met waterglijbaan en een apart kleuterbad.

Kamperen krijgt op Recreatiepark het Veluwshof een nieuwe dimensie. De Camping is fraai aangelegd, ruimtelijk maar met behoud van het natuurlijke karakter van de prachtige bosrijke omgeving. De kampeerplaatsen zijn gesitueerd aan de bosrand met in de nabijheid altijd 1 of meerdere speeltoestellen voor je kroost, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden. 

Ben je ook zo toe aan de sfeer van een camping voorzien van diverse faciliteiten en activiteiten, maar toch ook veel belang hecht aan comfort en privacy?
Je vindt deze ideale mix in onze 4- en 6-persoons chalets. Al onze chalets zijn vrijstaand en hebben een heerlijk terras met tuin, voorzien van tuinmeubilair waarin je heerlijk kunt ontspannen. De chalets zijn praktisch ingedeeld en beschikken over een woonkamer met een functionele keuken voorzien van alle keukeninventaris, slaapkamers, badkamer met douche en toilet.

 

Eigenschappen

Het Witte Huis 

De Friterie 

Supermarkt 't Veluws Hof 

Bowling restaurant de Ruggestee 

Buiten zwembad met waterglijbaan

Kinderspeelbad

2 all weather tennisbanen

Voetbalveld

Volleybalveld

Basketbalveld

Beach volleybal veld

Jeu de boules banen

Midgetgolfbanen

Dartborden

Tafelvoetbal

Tafeltennistafels

Meerdere speeltuinen

Fietsverhuur

Wasserette

Drogers

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!