Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Pop-up terras op Glamp Outdoor Camp Hoenderloo 

ook toegankelijk voor niet-kampeerders! 

Klein Berlijn opent in samenwerking met Viva la Pizza en SMUL deze zomer een pop-up terras midden in de bossen van Hoenderloo bij Glamp Outdoor Camp.  Het terras bevindt zich op het terrein van de Glamping, maar is toegankelijk voor iedereen. Het food aanbod is divers. Zo staat de Amazing Biefstuk Bar (bekend van Klein Berlijn) er op dinsdag en zaterdag, verzorgt Viva La Pizza op woensdag en zondag pizza en serveert SMUL op vrijdag Tapas. Het terras is elke dag (m.u.v. maandag en donderdag) open om 16:00 uur. 

 

Over Glamp Outdoor Camp

Het woord ‘glamping’ is een samenvoeging van de woorden glamorous en camping. In het gloednieuwe park genaamd ‘Glamp Outdoor Camp’ beschik je niet alleen over je eigen prachtige accommodatie om in te slapen, ook een kookstelletje en alle inventaris staan er al bij aankomst. Bovendien beschik je over een privé douche en wc. “Het met houtsnippers aangelegde hoofdpad is extra breed voor wat meer ruimte. Er wordt een centrale eet- en barbecueplek gecreëerd waar mensen met hun eigen gezelschap kunnen plaatsnemen. Zo zit je apart, maar heb je toch een beetje het gevoel bij elkaar te zitten”, vertelt Danny, eigenaar. 

Voor het concept werkt Danny samen met CampSolutions. Dit bedrijf levert normaliter accomodaties aan festivals en andere events, maar zag de omzet door de komst van het coronavirus instorten. Door de samenwerking worden er maar liefst zeventig accommodaties opgebouwd voor 2 tot 6 personen. En dat allemaal volledig coronaproof!

Glamp Outdoor Camp Veluwe

Krimweg 140

7351 TM Hoenderloo

Meer weten of een accommodatie boeken?

www.glampoutdoorcamp.nl

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!