Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Pro Rege Fiets3daagse

Dinsdag 23 t/m donderdag 25 juni 2020 | Start: Orderbos
Dit evenement is i.v.m. de coronacrisi geannuleerd

Geniet van het Veluwse landschap per fiets tijdens de Pro Rege Fietsdriedaagse. Drie dagen lang genieten van vernieuwde routes met vele bezienswaardigheden op het gebied van natuur en cultuur. De Stichting Fietsevenementen Pit Pro Rege organiseert van dinsdag 23 t/m donderdag 25 juni 2020 de 19e editie van deze fietsdriedaagse.


Over de Fiets3daagse

Op dinsdag 23 juni wordt er door 350 fiets-fanatics een route gefietst door het prachtige heidegebied richting Kootwijk. De dag erna wordt er een route afgelegd richting Voorst en Zutphen en op de laatste dag trap je op je tweewieler door het mooie Ugchelen en Loenen.

Je kunt zelf kiezen tussen een dagafstand van 40 of 60 km en je krijgt een duidelijke routebeschrijving mee. Bovendien kun je er ook voor kiezen één dagje mee te fietsen! 

Dit prachtige fietsavontuur wordt gestart tussen 09:00 en 10:30 uur vanuit clubgebouw AKC Steeds Hoger, Sportpark Orderbos 5.


Campingterrein

Op het terrein van AKC Steeds Hoger wordt speciaal voor de deelnemers aan de Fietsdriedaagse een tijdelijke camping ingericht. Hier kun je voor €10 per nacht in je eigen caravan overnachten. Op het terrein kun je gebruik maken van toilet-, douche- en elektriciteitsvoorzieningen. Maximaal twee personen toegestaan per caravan. Inschrijven

Inschrijvingskosten bij voorinschrijving  tot 16 juni 2020 voor 3 dagen fietsen € 7,50 p.p. en € 4,75 voor kinderen t/m 12 jaar. Bij inschrijving na 12 juni zijn de kosten € 10,00 p.p. en € 5,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Dag deelname is ook mogelijk voor een bedrag van € 4,50 per deelnemer. Schrijf je hier in!


De natuur in 

Heb je zin om een keer met een boswachter of gids de natuur in te gaan? Of wil eens een paar dagen fietsend de omgeving verkennen? Het kan allemaal! Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!