Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Pubquiz@Home

Een avondje naar de film, een concert of een borrel in de kroeg, voorlopig zit het er niet in. Om het leed iets te verzachten brengen een stel enthousiaste Apeldoorners de gezelligheid bij je thuis! Op vrijdag 17 april organiseren ze de grootste pubquiz van Apeldoorn en omstreken. 

 

Vanuit een complete studio op een geheime plek vragen ze je in 8 rondes het hemd van het lijf. Je streamt de quiz via YouTube je eigen woonkamer in! Weet jij wat we eigenlijk precies herdenken tijdens Pinksteren? Of hoe hoog de bovengrens in de Alpen eigenlijk ligt? Wie stond er op nummer 1 in de top 40 op 1 januari 2004? 

Iedereen mag meedoen, maar vol is vol! Oh wacht... We zitten allemaal in onze eigen woonkamer. Dus echt snel vol zal het niet raken. 

Verschillende Apeldoornse bedrijven werken samen om de pubquiz mogelijk te maken. Er zijn verschillende prijzen te winnen maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om… de gezelligheid. Je kunt meedoen in teams van minimaal 2 en maximaal 10 personen. Onderling houdt je contact via apps als Zoom, Skype of Houseparty. Per team kunnen antwoorden ook online doorgegeven worden! 

Opgeven hoeft niet, maar het beste blijf je op de hoogte via de facebookpagina; Pubquiz@Home!

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!