Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Ballen Harry's foodtruck op de Vlijtsekade

Haal een broodje bal af en volg de leuke puzzelwandeltocht vanaf de foodtruck!

Goed nieuws voor de gehaktbalfans onder ons! Op de hoek van de Deventerstraat en de Vlijtseweg staat sinds vorige week elke woensdag en zaterdag de foodtruck van gehaktballenkoning Ballen Harry. Als extraatje is vanaf woensdag 3 maart een leuke puzzelwandeltocht beschikbaar.

Ballen op de Vlijtsekade

Harry Vesseur verkoopt gehaktballen. De ballen van Ballen Harry liggen in supermarkten en zijn foodtruck staat normaal gesproken op meerdere festivals in en rondom Apeldoorn. Omdat festivals er het afgelopen jaar niet zijn geweest, komt Harry nu met iets leuks! Elke woensdag en zaterdag staat de foodtruck op de Vlijtsekade voor het afhalen van lekkernijen. Op het menu staan natuurlijk de broodjes bal (warm) en ballen voor thuis (vacuüm verpakt en bevroren). Ook heel leuk: vanaf woensdag 3 maart is de Ballen Harry Puzzelwandeltocht beschikbaar! 


Puzzelwandeltocht

Het team van Ballen Harry heeft een heuse puzzelwandeltocht van 3,5 kilometer gemaakt door de Apeldoornse parken. Je wandelt langs verrassend leuke locaties en geniet van het vele groen in de omgeving. Bij de start van de puzzelwandeltocht ontvang je bladen met foto's erop. Tijdens de tocht ga je op zoek naar de locaties van deze foto's en probeer je er zo veel mogelijk te herkennen. De route zelf is heel gemakkelijk te lopen via de app route.nl. Voor wie geen telefoon heeft of de app niet kan downloaden is er eventueel ook een routekaart beschikbaar bij de foodtruck van Ballen Harry. Zowel de start- als de finish van de wandelroute is bij de foodtruck van Ballen Harry, die op woensdag en zaterdag aan de Vlijtsekade staat.

De puzzelwandeltocht is gratis beschikbaar bij een aankoop van "De Lekkerste Gehaktballen" van Ballen Harry bij de foodtruck. Zonder aankoop betaal je € 5,- voor de puzzelwandeltocht. Aan het eind van iedere week wordt de winnaar van de week bekend gemaakt en ontvangt hij of zij een Ballen Harry pakket. 


Praktische info

  • Openingstijden foodtruck: op woensdag en zaterdag van 11.00 - 16.30 uur
  • De foodtruck is alleen geopend bij redelijke weersvoorspellingen, houd de socials van Ballen Harry in de gaten
  • Alleen afhalen; stop en Go
  • Coronaproof puzzelwandeltocht van 3,5 km (ca. 1 uur) af woensdag 3 maart beschikbaar
  • Start en finish bij de foodtruck op de Vlijtsekade (Hoek Deventerstraat – Vlijtseweg)
  • De puzzelwandeltocht is geschikt voor jong en oud, ook voor jongeren
  • De puzzelwandeltocht is gratis bij een aankoop van gehaktballen (zonder aankoop € 5,-)
  • Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!