Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Clown Frederico verrast jarige kinderen met optreden

Stel je voor: je bent nog jong én je bent jarig. In deze tijd snappen veel kinderen niet goed waarom ze geen vriendjes en vriendinnetjes mogen uitnodigen voor een kinderfeestje of waarom er geen visite komt. Circus Apeldoorn heeft iets leuks bedacht om jarige kinderen tussen de 3 en 8 jaar tijdens de coronacrisis toch een leuke verrassing te bezorgen: een raamvoorstelling!

Foto: Claudia Bakker

 

Een voorstelling voor het raam

Clown Frederico verrast kinderen die tot en met 5 april jarig zijn gratis met een speciaal (coronaproof) optreden voor het raam. Hij doet goocheltrucs en maakt leuke ballonfiguren voor het raam. Zo’n optreden is geweldig om een kind zich toch even speciaal te laten voelen op zijn of haar verjaardag en in deze tijd een mooi alternatief voor een kinderfeestje.


Over Circus Apeldoorn

Circus Apeldoorn geeft optredens in Apeldoorn. Zo waren ze te zien in een circusshow van Wintercircus Apeldoorn in december. Daarnaast bieden ze kinderen tussen de 6 en 15 jaar oud een breed aanbod aan lessen als jongleerles, éénwielerles en algemene circusles. Helaas gaat dit door het coronavirus niet door.

De circuslessen hebben momenteel dus even plaatsgemaakt voor de raamoptredens. “We vinden het zo sneu voor die kinderen en daarom gaan we nu bij ze langs om ze toch een leuke verjaardag te geven. Omdat we merken dat er best veel vraag naar is, zijn we van plan de raamvoorstellingen te blijven aanbieden zolang de coronamaatregelen dit toelaten.”, vertelt Anke van Marle van Circus Apeldoorn.

Wil je jouw kind opgeven? Stuur een mail naar info@circusapeldoorn.nl. Tot en met 5 april zijn de optredens gratis voor Apeldoornse kinderen van 3 tot 8 jaar oud, vanaf 6 april zijn er kosten verbonden aan een raamoptreden. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!