Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Autopuzzeltocht 'Riddles on the Road'

Zondag 16 januari 2022

Dol op raadsels, puzzelen en toe een leuke uitdaging? Buitenhuis Groepsuitjes organiseert op zondag 16 januari een autopuzzeltocht onder de noemer 'Riddles on the Road'!

Wat houdt deze activiteit in?

Riddles On The Road is een activiteit voor het hele gezin; je gaat er samen met je partner of gezin op uit in je eigen auto! Met een routeboek op schoot navigeer je (ervaring geen vereiste) over de mooiste wegen van Apeldoorn en laat je verrassen door de prachtige route van ongeveer 75 km lang. Onderweg beantwoord je allerlei vragen en los je diverse raadsels op. Het routeboek geeft op een duidelijke manier via tekst stap voor stap de route van deze puzzeltocht aan. Onderweg kun je zelf pauzeren waar en wanneer je wilt; als je maar binnen 5 uur na de starttijd het routeboek inclusief antwoorden inlevert bij Buitenhuis Groepsuitjes. Je krijgt iets lekkers mee voor onderweg!


Winnen

Het koppel of gezin met de meeste punten wint een mooie mand met heerlijke producten. De winnaars worden op maandag 17 januari rond 20.00 uur bekend gemaakt op de Facebookpagina van Buitenhuis Groepsuitjes én krijgt persoonlijk bericht.


Aanmelden 

Wil je graag meedoen met de autopuzzeltocht? Meld je dan aan via de website van Buitenhuis Groepsuitjes. Geef daarbij je voorkeurstijd aan. Je wordt dan ingedeeld op de beschikbare starttijd die het dichtst bij je voorkeurstijd ligt. De start en finish is bij Buitenhuis Groepsuitjes in Apeldoorn en starten kan tussen 10.00 en 13.00 uur; de starttijd kies je zelf bij het reserveren.

Opgeven kan tot en met vrijdag 14 januari  a.s. maar meld je op tijd aan want vol is vol. Na het aanmelden via het reserveringsformulier ontvang je uiterlijk binnen twee dagen bericht van je inschrijving en ontvang je de voorwaarden. De kosten voor deze autotour is € 30,- per auto met 2 deelnemers. Extra deelnemers/inzittenden betalen € 7,50 per persoon. Meer informatie en aanmelden >>


Programma op de dag

Meld je op de startlocatie. Er wordt om de 5 minuten gestart dus zorg dat je exact op tijd aanwezig bent. Bij het aanmelden voldoe je de arrangementsprijs (gepast contant of per pin) en ontvang je het routeboek en kun je op pad! Bij terugkomst staat Westrik Snacks op het terrein voor als je frietjes of een snack willen kopen om mee te nemen.

 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!