Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

 Roots in the Woods

Vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober 2019

Vier de herfst!

De blaadjes beginnen te vallen, de temperaturen dalen en de paddenstoelen schieten uit de grond: het is herfst! En hoe kun je dat nou beter vieren dan met een heus familiefestival? Kom daarom van 18 t/m 20 oktober naar de tiende editie van Roots in the Woods. Daar kun je met je hele gezin genieten van theater, muziek, cabaret en culinaire Veluwse lekkernijen voor het ultieme herfstgevoel. 


Het programma

Het programma van Roots in the Woods biedt voor ieder wat wils. Nieuw dit jaar zijn de grotere namen op het muziekpodium, de Veluwse Avonturenroute voor kids en de silent disco.

Ook bij Landal

Roots vindt ook plaats bij Landal Miggelenberg op zaterdag 19 en zondag 20 oktober van 12.00 tot 19.00 uur en bij Landal Landgoed 't Loo van 12.00 tot 18.00 uur. Op beide locaties vind je tal van activiteiten voor het hele gezin. Zo vind je er theater, kidsactiviteiten, lekker eten, muziek en dans. Kom jij ook een marshmellow roosteren boven het vuur of een koetsritje maken? Bekijk hier het gehele programma van de Landal-locaties.

Grotere mainstage, grotere namen!

De Gigant Stage is de plek waar je kunt genieten van de beste muziek. Deze jubileumeditie zijn er meer artiesten én is het podium groter! De hoofdact van de vrijdagavond is niemand minder dan Son Mieux. Hun hit 'Everyday' is zowel 3FM Megahit én Radio 2 Topsong geworden. De Dawn Brothers zijn weer terug op Nederlandse bodem na hun USA tour. Deze pretentielozen Rotterdamse bootsrockers sluiten de zaterdagavond af. De Stokers maken er een feestje van met hun melancholische circuspunk en de Amerikaanse soulband Dustbowl Revival zorgt voor een groot dansfeest met bluegrass, soul, blues een rootsmuziek. Kortom lekker veel muziek voor iedereen!

De Veluwse Avonturenroute voor kids

In de Kids Area is van alles te beleven. Een super leuketoevoeging dit jaar is het paspoort voor de Veluwse Avonturenroute waarin je verschillende activiteiten kunt afstempelen. Zo kun je klimmen en klauteren in de Apenheul Klim & Klauter, van de Klimbos Rootsbaan afsjeezen, zelf vuurbrood maken en lekker met je voeten wroeten bij het Hoogenberg blotevoetenpad. Heb je dorst? Dan kun je op vertoon van je paspoort een koud glaasje limonade halen! Nog een leuk extraatje van het paspoort is de voucher voor een gratis speurtas van de Apenheul. Deze kun je ophalen als je een bezoekje brengt aan de dierentuin. De Kids Area is op zaterdag en zondag geopend van 12.00 - 19.00 uur.

Roots in the Woods presenteert: Silent Disco!

Nieuw dit jaar bij Roots is de Silent Disco! Tussen de bomen en discoballen is er een heuse area waar je in alle rust uit je dak kunt gaan. Hier kun je dansen en muziek luisteren met een draadloze koptelefoon op je hoofd. Dit is het moment om ongestoord uit je bol te gaan op jaren 80 hits of mee te zingen met Andre Hazes! Er zijn meerdere DJ's tegelijkertijd aan het draaien. Dat betekent dat jij kan inhaken op het kanaal waar jouw lievelingsnummer wordt gedraaid! Op zaterdag kan je dansen en zingen van 16.00 tot 00.00 uur. Op zondag is de Silent Disco open van 16.00 tot 20.00 uur.

Bekijk hier het gehele programma.


Aftermovie Roots in the Woods 2018

Hieronder zie je een sfeerimpressie van de afgelopen editie!

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy