Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Royal Sunday

Op zondagen van mei tot en met september is het extra gezellig in de Apeldoornse binnenstad! Shop bij de leukste winkels en geniet tegelijkertijd van acts in de binnenstad, leuke acties en muziek!

Over Royal Sunday

Op zondagen van mei tot en met september is het extra gezellig in de Apeldoornse binnenstad! Shop bij de leukste winkels en geniet tegelijkertijd van acts in de binnenstad, leuke acties en muziek! Op diverse zondagen kun je ook een prijsje grabbelen tijdens je bezoek. Win jij een gratis koffie, thee of frisdrank of win je die ene Golden Ticket? Spannend! 

Muziek op Zondag op het Raadhuisplein
In de maanden juni, juli & augustus zorgen we voor een extra reden om van het zonnetje te genieten in de binnenstad op zondag. Iedere zondag met een zonnetje geniet u van een Duo die semi-akoestisch zorgt voor extra beleving van 15:00 uur- 18:00 uur op het Raadhuisplein. In samenwerking met Jules Verne, Eetcafé Fijn & Apeldoorn Binnenstad.

Kijk hier voor de line-up>>>


Golden Ticket gewonnen?

It's your lucky day! Gefeliciteerd, jij hebt tijdens Royal Sunday de Golden Ticket gewonnen! Met deze Golden Ticket heb jij een cadeaubon van €25,- bij de horecagelegenheid vermeld op jouw ticket gewonnen. Geniet van een heerlijke lunch, borrel of diner, dat bepaal je zelf!  Schuif aan bij de horecagelegenheid die vermeld staat op jouw ticket en betaal achteraf met je Golden Ticket. Besteed je meer dan €25,-? Dan betaal je het resterende bedrag zelf. Let op: alleen op zondagen tot en met september 2023 kun je deze cadeaubon hier inleveren. Het is niet mogelijk om de cadeaubon meerdere keren te gebruiken.


Royaal cadeau gewonnen?

Gefeliciteerd! Jij hebt tijdens Royal Sunday een royaal cadeau gewonnen. Haal jouw royale cadeau op bij de desbetreffende winkel benoemd op de voucher en laat je verrassen! 


Gratis koffie, thee of frisdrank gewonnen? 

Gefeliciteerd! Jij hebt tijdens Royal Sunday een gratis koffie, thee of frisdrank gewonnen. 

Let op: alleen op zondagen tot en met september 2023 kun je deze cadeaubon inleveren. De cadeaubon heeft een waarde van maximaal €3,-. Kost jouw favoriete koffie. thee of frisdrank meer dan €3,-? Dan krijg je €3,- korting en kun je de rest zelf bijbetalen! Bekijk hieronder waar je jouw prijs kan inleveren.

Marktstraat:

Kapelstaat:

Caterplein:

Hoofdstraat:

Deventerstraat:

Raadhuisplein:

Nieuwstraat:

Korenstraat:

Leienplein:

Cultuurkwartier

Mariastraat

Lever je Royal Sunday kaartje in bij één van bovenstaande horecagelegenheden en ontvang een heerlijke koffie, thee of frisdrank naar keuze. 


Vragen en meer informatie

Heb jij vragen over Royal Sunday of jouw gewonnen prijs? Stuur dan een mailtje naar: info@apeldoorn-binnenstad.nl. Bekijk meer informatie over Royal Sunday>>>

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!