Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

RoyalRally: koninklijk genieten op de Veluwe

Ontdek koninklijke hotspots op Veluwe, in het bijzonder in en rondom Apeldoorn, met de interactieve RoyalRally!

RLLY heeft een prachtige koninklijke rally in de omgeving van Apeldoorn uitgezet waarbij je kunt genieten van smakelijke delicatessen van Knul van Smul.

Foto: Sven Scholten Photography

Geniet van de mooiste natuur van Nederland en leer van de indrukwekkende historie. Hier voel je in alles waarom koningen en stadhouders van vroeger al naar dit gebied kwamen om ultiem te ontspannen. Treed per auto in hun voetsporen en ontdek wat koninklijk genieten echt is! Hieronder lees je wat de RoyalRally precies inhoudt en hoe je de rally kunt boeken.


Koninklijke hotspots

Tijdens de RoyalRally kom je langs allerlei hotspots in Apeldoorn en omgeving, zoals Paleis Het Loo, De Grote Kerk, De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij en het Uddelermeer. Wat deze locaties nou met het koninklijk thema te maken hebben en welke locaties je nog meer passeert, dat mag je zelf gaan ontdekken. Vast staat dat je aan het eind van de rally van alles weet over de koninklijke geschiedenis van dit bijzondere gebied op de Veluwe! 

Praktische info

 • Prijs
  De prijs voor de RoyalRally is € 29,50. Deze prijs betaal je per auto/telefoon. De organisatie Rlly raadt aan om hier met minimaal 2 en met maximaal 5 personen gebruik van te maken.
 • Duur
  Je rijdt de RoyalRally in ongeveer 4 tot 5 uur uit.
 • Start
  De start is bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel.
 • Reserveren
  Reserveer de RoyalRally via deze link.


Koninklijk eten

Geen zin om zelf eten te maken voor onderweg? Boek de RoyalRally dan met de speciale ‘royal’ picknicktas! Deze tas bevat allerlei producten die te maken hebben met het royale thema. De picknicktas kost € 10,- per persoon extra, met een minimum van 2 personen.

Reserveren
Graag minimaal één dag van tevoren voor 17:00 uur reserveren. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@knulvansmul.nl met daarin je naam, het tijdstip, aantal personen en het ordernummer van de RLLY. Toch de dag zelf nog een tas ophalen? Je kan het altijd vragen, dan graag even bellen naar 055 8700 060.
De tas kan je ophalen tijdens de rally, dit wordt weergegeven in de app, op ca. 40% van de route maar voorafgaand aan de rally mag ook. Je kunt de tas tijdens het bestelproces toevoegen aan je winkelmand. Meer informatie >>
 
Openingstijden Knul van Smul
Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag: 13:00 - 18:00 uur
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: gesloten
 
Adres Knul van Smul
Hoofdstraat 47, 7311 JT Apeldoorn

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!