Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Apenheul pakt uit met seizoenkaartactie voor Apeldoorners

Voor slechts € 25,- per persoon (kinder onder 3 jaar gratis) mogen inwoners van de gemeente Apeldoorn de Apenheul tot en met 1 november 2020 onbeperkt bezoeken. 

Kom jij uit Apeldoorn? Dan hebben we mooi nieuw! Apenheul pakt uit met een grote seizoenkaartactie. Voor slechts € 25,- per persoon (kinderen onder drie jaar gratis)  mogen inwoners van de gemeente Apeldoorn het dierenpark tot en met 1 november 2020 onbeperkt bezoeken. Je kunt  rekenen op een bijzonder seizoen, want in 2020 opent Apenheul een vernieuwd gebied met nieuwe apenverblijven, horeca en een speelvoorziening.

Vernieuwing

Met de seizoenkaartactie wil Apenheul nog meer Apeldoorners bij het park betrekken. Het apenpark is volop in ontwikkeling nu het gebied rondom de in- en uitgang wordt vernieuwd. Er komen nieuwe verblijven voor de apen, waaronder een gebied met loslopende apen. Ook een nieuwe horecavoorziening en speeltuin zijn onderdeel van de vernieuwbouw. In het hele gebied staat de natuur centraal. Door het planten van bomen, planten en bloemen en de aanleg van grootste insectenmuur ter wereld werkt Apenheul aan het behoud van biodiversiteit. Het apenpark hoopt hiermee nog meer liefde en respect voor dieren en natuur bij bezoekers te stimuleren.

Goede doel

De seizoenkaart geeft onbeperkt toegang tot Apenheul tot 1 november 2020. Bovendien krijgen seizoenkaarthouders veel extra’s, zoals korting op andere dagjes uit en maandelijkse aanbiedingen in het park. Een bezoek aan Apenheul draagt ook nog eens bij aan het goede doel. Een  deel van de opbrengst van Apenheul komt namelijk ten goede aan het Apenheul Natuurbehoudfonds. Met dit fonds steunt Apenheul natuurbehoudprojecten over de hele wereld om apen en hun leefgebieden in het wild te beschermen. 

Bestel je kaart >> 

Meer uittips 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!