Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Slapen bij de apen

Maak je dagje Apenheul vooraf of achteraf compleet met een overnachting  in een luxe ingerichte 4-persoons Apenheul-lodge, inclusief VIP-arrangement bij Europarcs Apeldoorn. Een privé gastheer of gastvrouw legt je tijdens deze dagen helemaal in de watten.

De Tiny lodge is splinternieuw en is in samenwerking met Europarcs gerealiseerd. In de lodge vind je een douche, een toilet, opgemaakte bedden, handdoeken én een keukentje met een goed gevulde koelkast.  Geniet van een geheel verzorgde barbecue, voorbereid door een kok. Je wordt omringd door bijzondere apengeluiden en de rust van de natuur. De volgende dag begint met een heerlijk ontbijt vanaf je privéterras met uitzicht op de orang-oetans. Na het uitchecken mag je nog de hele dag Apenheul  park besteden.

 


Arrangement Slapen bij de apen 

 

Het VIP-arrangement ‘Slapen bij de apen’ bestaat uit:

  • Een overnachting voor maximaal 4 personen bij Europarcs Apeldoorn in de Apenheul lodge
  • 2 dagen toegang tot Apenheul
  • Een gevulde koelkast
  • Een geheel verzorgde (met vlees- en vegetarische ingredienten) barbecue voorbereid door een kok

Een volledig verzorgd ontbijt die naar de lodge wordt gebracht


Boeken? 

Slapen bij de apen in deze exclusieve Apenheul-lodge kan alleen dit seizoen in de weekenden én tijdens de zomer- en herfstvakantie! We hebben slechts één Apenheul-lodge dus pak deze unieke kans. Weet je trouwens dat je met het boeken van dit VIP-arrangement ook een goed doel steunt? Een deel van de opbrengst gaat naar het nieuwe verblijf voor onze Javaanse langoeren. 

Boek deze overnachting >>

De Apenheul-lodge is te boeken tussen 12 juli en 1 november 2021 via de boekingsmodule van Europarcs. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!