Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

IVN Slootjesdag in Apeldoorn

Zondag 12 juni 2022 | Het Woldhuis

Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen op zondag 12 juni met hun (groot)ouders, vriendjes, vriendinnetjes, ontdekken hoe bijzonder het leven is in schijnbaar doodgewoon vijverwater.  Welk waterdiertje kan ook ‘s zomers schaatsen? Wie zwemt op z’n rug? Samen met  IVN natuurgidsen ga je onderzoeken welke waterdiertjes in het water leven. 


Wil je meedoen aan de Apeldoornse Slootjesdag? Dan ben je op zondag 12 juni van harte welkom.

Praktische informatie

  • Wil je meedoen aan de Apeldoornse Slootjesdag dan ben je de 12e juni tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom bij de vijver van Het Woldhuis, Woldhuis 11, Apeldoorn.
  • Aanmelden is verplicht (via scharrelkids@ivn-apeldoorn.nl) , bij voorkeur voor 11 juni. IVN zorgt voor materialen.
  • Kosten € 2, - per deelnemend kind, begeleiders gratis
  • Meer informatie >>

Foto: R. Knol


Over IVN 

IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) wil kinderen de leukste natuurlessen van de hele wereld geven. Dat is nu leerzaam en leuk voor henzelf, en later van essentieel belang voor het behoud van onze natuur. Dus: laarzen aan en er-op-uit! 

IVN is een landelijke organisatie die mensen op lokaal niveau bij de natuur betrekt. Lokaal organiseren bijna 25.000 ervaren IVN-vrijwilligers talloze excursies, cursussen, wandelingen, lezingen en andere natuur (belevings-) activiteiten door heel Nederland. Meer informatie >>

 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!