Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek
Filteren
Waar heb je zin in?
Welke dag?
Afhalen en bezorgen
Attracties
Bezienwaardigheden
Locatie
Valentijnsdag

Gezinspark 't Smallert

Gezinspark 't Smallert

Het uitgebreide speelpark is een waar buitenspeelparadijs! Perfect voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Speeltoestellen voor groot en klein in een mooie, groene omgeving! Lekker klimmen, klauteren, schommelen en glijden in het uitgebreide speelpark. Er is een speelvijver met pontjes en stapstenen. Maar ook leuke klimtoestellen, een airtrampoline en hoge glijbanen ontbreken natuurlijk niet in ons park. Ook kan er lekker gedanst worden onder onze Yalp Sona, een boog met spelletjes op muziek. In de pannakooi kunnen de kinderen hun vaders én moeders aftroeven met hun voetbalkunsten.
 
Vanaf het terras heb je een goed overzicht over het speelparadijs. Zo kunnen ouders, grootouders en begeleiders met een gerust hart de kroost hun gang laten gaan en zelf even bijkomen met een lekker hapje en drankje. Eigen consumpties zijn niet toegestaan op 't Smallert.

Vissen:
De visvijvers zijn dagelijks geopend, er zijn ruime visstekken. Iedere visser staat bij een paaltje of witte streep. Dan houdt je automatisch genoeg afstand. De slachtruimte is geopend. Maak je vis ook tussendoor schoon zodat er geen lange wachtrijen ontstaan aan het eind van de dag.
Voor een ieder die niet gaat vissen geldt dan de entree voor het park (€ 4,25 per persoon).
Vijver 2 is de actievijver, daar worden grote meerforellen uitgezet, gemixt met grote zalmforellen. Vijver 3 heeft een nieuwe opzet, meer informatie >>
 
Kaarsenmakerij:
De kaarsencadeaushop is dagelijks geopend, loop gerust eens binnen, een afspraak maken is niet meer nodig. 


 
 

Smallertsweg 8, Emst
+31 578 66 16 21

Toegang speelpark € 4,25 per persoon
Kijk voor prijzen om te vissen op de website >>

Openingstijden

De kaarsencadeaushop en horeca zijn dagelijks geopend.
Het speelpark is dagelijks open van 2 april tm 31 oktober 2022 van 10.00-17.00 uur
 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!