Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Soap Festival 2021

Vrijdag 24 t/m zondag 26 september 2021 | SOAP - Zwitsalterrein Apeldoorn

Een weekend lang volop genieten van heerlijke biertjes, lekkere cocktails en fijne deuntjes!

Van vrijdag 24 t/m zondag 26 september staat de prachtige locatie van SOAP op het Zwitsalterrein in het teken van SOAP Festival 2021. Kom op vrijdag meefeesten met DJ Harryluyah of kom op zaterdag en zondag genieten van de deuntjes van Dinand van Tongeren, Duncan de Jong en London Sax (Saxofonist).


 

Over Soap

Midden op het industriële Zwitsalterrein in Apeldoorn ligt SOAP, een restaurant en bar op het nieuwe stadsstrand in Apeldoorn en altijd heerlijk in de zon. Want het terras is zo gemaakt dat, als de zon schijnt, hij er vol op staat. Genieten! Adres: Vlijtseweg 100.

Extra groot terras

Net als vorig jaar organiseert SOAP een festival aan het einde van de zomervakantie als afsluiting van een lange, hete zomer. Drie dagen lang eten, drinken, muziek en heel veel gezelligheid. En met een extra overdekt terras heeft SOAP dit jaar een terras van bijna 1000m2. Met diverse leuke activiteiten, een outdoor bar- en keuken en een heerlijke beach-vibe is het het laatste weekend van september volop genieten.

Kids Playground

Tijdens het SOAP Festival is er een speciale kids corner met springkussen, grote XL-Lego blokken en een grote zandbak. Wil jij lekker genieten van de zon en home-made Sangria terwijl de kinderen aan het spelen zijn? Dan ben je bij SOAP Festival bij het juiste adres!

Reserveren

Direct je tafel reserveren? Stuur een e-mail met de dag en het tijdstip dat je wilt komen naar: reserveringen@soap-apeldoorn.nl. Na de betaling wordt je tafel gereserveerd en ben je verzekerd van een mooi plekje bij SOAP!

Praktische info

  • Vrijdag 24 t/m zondag 26 september
  • Tijden: 14:00 - 23:00 uur
  • Locatie:  SOAP (Zwitsalterrein)
  • Entree: gratis
  • Meer informatie >>


 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!