Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Soos Reünie 

Zaterdag 2 november 2019 - Sprengeloo

Op zaterdagavond 2 november 2019 staat de 14e editie van de Soosreünie geheel in het teken van blues, pop en rock uit de jaren '60 en '70. Het is een gezellig evenement voor Apeldoorners die muziek een warm hart toedragen!

Programma

Het feest begint om 19.30 uur - Guus Essers en zijn classic rockband ontvangen je dan met een muzikaal onthaal. De garderobe is dit jaar beneden zodat de doorstroom vlotter is bij het inleveren van de jassen. Bij de uitgiftebalie in de school staat bij binnenkomst de koffie met wat lekkers voor je klaar.
 
The Poor
De eerste band die speelt is The Poor. De band bestaat uit muzikanten met jarenlange podiumervaring in diverse bands: Henny Drouven, zang; Erik Veldwijk, gitaar; Hans van der Zanden, bas; Wim Dal, drums-cajon. Deze doorgewinterde bluesmannen leggen de lat nét iets hoger en schromen niet alles net even anders te doen. The Poor is inmiddels een begrip in Apeldoorn e.o.. De vier doorgewinterde muzikanten nemen je mee op reis met net even die nummers die je niet altijd hoort. Zij spelen bekend blues werk maar ook jaren 70 muziek met bijvoorbeeld nummers van David Bowie, Deep Purple en Walter Trout.
 
Bert Heerink
Bert Heerink begon zijn imposante carrière bij Vandenberg. Deze groep scoorde wereld hits met 'Burning Heart' en 'Different Worlds' en toerde langs de grote stadions in Engeland, Canada, Amerika en Japan. Zijn comeback in Nederland maakt hij als zanger van de opvallende Heineken reclames. Daarnaast was Bert leadzanger van Kayak en werkt hij vanaf 2012 samen met Jan Akkerman in 'My Brainbox'. Op zaterdag 2 november geeft hij samen met een geweldige groep muzikanten een exclusief optreden op de Soos Reünie. Ze zullen akoestisch de rock-classics van de jaren '60 en '70 spelen.
 
More Life
Na Bert Heerink treed de groep More Life op. Als je van de jaren '60 en '70 muziek houdt, dan mag je dit niet missen. Deze 10-koppige band met een blazer-sectie en achtergrondzangeressen komt speciaal voor de reünie weer bij elkaar voor een swingend optreden!

Guus Essers Classic Rock Band
Vanaf 19.30 uur staat de toetsen virtuoos Guus Essers met zijn Classic Rock Band in de kleine zaal de vele reünisten op te wachten met een verrassend optreden en ook tijdens het changeren van de diverse bands en na afloop vult hij de tijd op met herkenbare hits.


Tickets

Tickets voor de 14e editie van de Soosreünie kosten € 16,50 per stuk. De garderobe en de koffie zijn bij binnenkomst gratis. Ga naar ticketshop >>


 

Praktische informatie

  • Aan de Koning Lodewijklaan is voldoende parkeergelegenheid. Ook bij de sporthal naast Sprengenloo zijn er c.a. 20 plaatsen en aan de Schuttersweg aan de achterkant van de school zijn enkele tientallen parkeerplaatsen.
  • Zaterdag 2 november 2019
  • Van 19.30 tot 00.00 uur

Schoolgemeenschap Sprengeloo
Sprengenweg 81
7314 PH Apeldoorn

Plan je route

Meer informatie en tickets >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy