Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Soos Reünie 2021

Zaterdag 13 november 2021 | Sprengeloo

Deze is gecancelled wegens de nieuwe maatregelen 

Het jaarlijkse feestje voor Apeldoorners met soos-verleden keert dit jaar weer terug na twee jaar zonder Soosreünie!
Op zaterdag 13 november kun je weer als vanouds swingen in de Sprengeloo school!

Programma

De Soos Reünie komt terug met legendarische namen uit een ver verleden. Mr. La Comparsa, Jan de Hont komt met zijn Maskers samen met Renée and the Alligators een avondvullend programma verzorgen.Samen met het Apeldoornse “Showorkest” the Videno’s met als gast Grace Reece en hammond orgel virtuoos Guus Essers en een optreden van Henk en Mick { the Blues Dimension } deelnemers van de Voice Senior en de talentenshow in de USA America’s Got Talent.
 
ZZ en de Maskers zijn begonnen in het voorprogramma van Chubby Checker op 4 augustus 1963 om daarna met tal van grote artiesten op te treden zoals the Spotnicks, Trini Lopez en Dusty Springfield. Hun repertoire bestaat uit tal van evergreens zoals La Comparsa, wat te denken van Nederlands talige hits met als hoogte punt Dracula en Ik heb genoeg van jou. De Maskers hebben voor hun repertoire een Edison ontvangen.
 
René and his Alligators werd opgericht in 1959 door, volgens veel muziekliefhebbers, de beste gitarist van Nederland: René Nodelijk. Samen met zijn wederhelft Renée besloten ze in 1986 om op te treden onder de naam Renée and the Alligators en de oude rock-n’-roll stukken af te stoffen en op te poetsen. Als extra gast komt mee Ad Swart, Ad was de eerste winnaar van de Henny Huisman soundmix show en de Belgische versie van deze show.
 

Praktische info

  • De zaal gaat om 19.00 uur open en het programma start om 19.30 uur. De avond is om 00.00 uur afgelopen.
  • Adres: Sprengenweg 81
  • Je kunt zowel contant als met pin betalen voor munten.
  • Er is een garderobe aanwezig
  • Beperkt parkeerplaatsen aanwezig.
  • De organisatie houdt zich aan de huidige coronamaatregelen. De coronacheck app + ID-bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs).
    of een negatief testbewijs zijn daarom benodigd.
  • Bestel hier je tickets >>

Tickets

Op 13 november gaat de zaal om 19.00 uur open, een half uur later is het 1e optreden. De voorverkoop is begonnen. Kaarten zijn te koop bij De Read Shop (Eglantier), De Primera’s Ugchelen, Orden en Kerschoten, Clemence Vis (Schubertplein), Bruna (Anklaar), Copy Service (Sprengenweg 45) en online. Bestel je tickets online >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!