Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Sportgala Apeldoorn 

Woensdag 8 maart 2023 I Theater Orpheus 

Groot Sportgala in Apeldoorn

Na weer een jaar met volop sport zal er een groots Sportgala georganiseerd worden om de sport in Apeldoorn te vieren. Dit vindt plaats op woensdagavond 8 maart 2023 in Schouwburg Orpheus.

Vast onderdeel tijdens dit gala is de Sportprijs, die ook dit jaar weer zal worden uitgereikt. Vorig jaar ging deze prijs naar de teamsprinters bij het baanwielrennen. Daarnaast zijn er prijzen voor Talent en Vrijwilliger van het jaar. Ook worden alle Nederlands kampioenen en winnaars van goud, zilver of brons op een EK of WK worden gehuldigd met een sportpenning. Vorig jaar waren dit zo’n 60 penningen, verwachting is dat het aantal dit jaar nog hoger ligt

De organisatie van het Sportgala en de verkiezing ligt in handen van Sportraad Apeldoorn, de gemeente Apeldoorn en Accres. De jurycommissie houdt het hele jaar al in de gaten welke sporters er in aanmerking komen voor een nominatie en/of sportpenning, maar er is ook de mogelijkheid tot het nomineren/aanmelden van onder andere sporters, sportteams en vrijwilligers.

Op de site van de Sportraad (www.sportraad.nl) zijn de criteria en de aanmeldingsformulieren te vinden. De aanmelding dient uiterlijk 6 januari 2023 binnen te zijn. Dit kan per mail via info@sportraad.nl of per post naar Laan van Westenenk 4, 7336 AZ Apeldoorn.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!