Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Stoom presenteert: 

Za 9 mei: Stand-up comedians in je eigen woonkamer 

                                           

 

Het Apeldoornse bedrijf Stoom pakt uit met een heerlijke stand-up comedy night in je eigen woonkamer op zaterdag 9 mei.  Een avondje uit en waarbij ook nog eens je buikspieren getraind worden. 

 

Streaming Comedy Show van talenten uit Nederland en Belgie 

Nu Humor in de Brouwerij niet live kan plaatsvinden in Proeflokaal de Vlijt en STOOM , hebben beiden partijen de samenwerking wederom opgezocht door middel Binnenpret: een een streaming comedy show! 

Wanneer? Op zaterdag 9 mei a.s. om 21.00uur. Je krijgt voor één ticket ruim een uur lang een voorstelling met vier stand-up comedians en een Master of Ceremonie waar je met het hele gezin van kan genieten! Tip: Je kunt  natuurlijk ook een ticket bestellen voor je moeder voor Moederdag! Een kaartje kost 10 euro en bestel je via deze link. 

 


Iets lekkers erbij? 

Wil je je avondje uit compleet maken? Bestel dan  heerlijke  Schavuyt bieren of een lekkere fles (gekoelde) wijn* naar keuze van Wijnkoperij Henri Bloem. .En je ontvangt er ook nog eens een gratis bakje popcorn bij! Leuker kunnen we het niet maken.. oh ja toch wel! Je kan er ook nog ballen van Harry bij bestellen. Bestellen kan tot en met vrijdag 8 mei.  Zaterdag 9 mei wordt het dan bij thuisbezorgd  (Apeldoorn, Wenum-Wiesel, Ugchelen en Beekbergen). 

Gebruik hiervoor deze link! 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!