Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Nieuw in Apeldoorn: Street Jump 

Nieuw in Apeldoorn: Street Jump

 

Trampolinepark Street Jump heeft officieel haar deuren geopend in Apeldoorn! Het dak van het voormalige PostNL-gebouw aan de Christiaan Geurtsweg 11 is opgehoogd, waardoor een unieke Jumphal is ontstaan van bijna 2.500 m². Zo tof! 

Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Bij Street Jump Apeldoorn kan dit op 10 verschillende area’s met in totaal zo’n 50 trampolines. Daarnaast kan je over grote obstakels heen springen, is er een big airbag, een jumpcaroussel en een groot ninja parcours. De diverse jump area’s verschillen van niveau en moeilijkheidsgraad. Jumpen is een coole stimulans van om van sport en fitness, fun te maken. Naast fun is 10 minuten jumpen gelijk aan 30 minuten hardlopen. Daarnaast kun je er terecht in de VR arcade: ontdek daar de nieuwe wondere wereld van virtual reality gaming en ontsnap aan de waan van de dag.


Jumpen in een club, voor de kleintjes en lessen volgen

Voor of na het jumpen kan je komen loungen in het horecagedeelte. Daar kan je uiteraard ook wat eten en drinken bestellen. Eén keer in de maand is er Club Jumping en verandert Street Jump in een echte club met een dj die de leukste nummers draait en natuurlijk laserlampen. Voor de kleintjes is er drie keer in de week MiniJump. Daarnaast biedt Street Jump de volgende opties: Jump Fitness, Trick lessen en individueel jumpen. Groeps-, bedrijfs-, familie- of kinderuitje/-feestje? Ook dat is mogelijk. Voor ieder wat wils dus!

Voor meer informatie over Street Jump Apeldoorn bekijk de site of de facebookpagina


 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!