Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Weekendtip! Sunday Affair bij Sizzles at the Park

Wist je dat restaurant Sizzles at the Park iedere zondag uitpakt met de Sunday Affairs?
Een middag en avond die nét even anders is dan anders en volledig in het teken van heerlijk eten, drinken en van livemuziek en entertainment.

Genieten op zondag

Bij Sizzles at the Park aan de Kerklaan in Apeldoorn kun je iedere zondag genieten van 'A Sunday Affair'. Op deze zondagen wordt er flink uigepakt op culinair- én entertainment gebied. Van 12.00 tot 15.00 uur kun je genieten van de heerlijke lunch gerechten. Na 15.00 uur serveren ze drinks and bites waar de vingers bij afgelikt zullen worden. Deze unieke zondagen bij Sizzles at the Park staan in het teken van livemuziek en entertainment. Wat je mag verwachten? Onder andere zinnenprikkelende cocktails, zalige gerechten en natuurlijk de gastvrije brigade en gezellige gasten.


Over Sizzles

Na ruim 14 jaar gevestigd te zijn geweest in de Koninginnelaan, heeft fine dining restaurant Sizzles at the Park vorig jaar oktober haar deuren geopend van een gloednieuwe locatie aan de Kerklaan. Het prachtig gerenoveerde monumentale pand waar ze in gehuisvest zijn, deed vanaf 1879 dienst als Handboogschutterij van Koning Willen III. Later deed de locatie dienst als Sociëteits gebouw. En nu kun je er dus terecht voor de unieke beleving van Sizzles at the Park!

Eigenaren Esther en Leon Habers doen samen met hun brigade enorm hun best om hun gasten de watten te leggen. Je kunt bij Sizzles terecht voor een kop koffie, cocktails, lunch en uiteraard diner. Het restaurant hanteert in verband met de aangescherpte maatregelen de volgende openingstijden: maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en zondag van 11.00 tot 20.00 uur. Kies voor één van de verfijnde gerechten op de kaart of ga voor een twee-, drie- of viergangenmenu.

Sizzles at the Park

Kerklaan 17, Apeldoorn

055 578 9222

info@sizzlesatthepark.nl

Meer info en reserveren >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!