Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

The Original 80's Party 

Zaterdag 29 oktober 2022 

 

Party up!  In 2021 geen 80's party maar de datum van 2022 is reeds bekend: zaterdagavond 29 oktober! Dan wordt Zwitsal (Vlijtseweg) in Apeldoorn omgetoverd tot een authentieke discotheek uit de jaren tachtig. De verlichting, aankleding en muziek brengen je terug naar de tijd van bandplooibroeken, beenwarmers in felle neon kleuren en muziek uit de voormalige Nederlandse Top 40. Heerlijk!


Dit kun je verwachten

Om je helemaal terug te brengen naar dat gevoel is er veel focus gelegd op de aankleding van The Original 80s Party. Zo zie je tijdens deze vierde editie originele videoclips op de zwart/wit of kleurentelevisie van je ouders. Neem plaats op het oude meubilair dat voor de gelegenheid afgestoft en van zolder is gehaald. Het thema is dit jaar 'Dress to impress'. Je kan dus helemaal losgaan met het uitkiezen van je outfit! Er zullen prijzen worden uitgereikt in de categorieën: beste geklede dame, best geklede heer en mooist uitgedoste groep. Tijd: 20.00 - 01.00 uur.

Drie zalen vol melancholie
De meeste mensen komen om te dansen op lekkere disco-hits. Dat kan in de grote fabriekshal die dit jaar ingericht wordt als discotheek, waarin je jezelf terug waant in de tijd van je jeugd. De diskjockeys van Radio 10 (Dennis Verheugd en René Verkerk) verzorgen de muziek en staan garant voor een fantastische dansavond. Bekende eighties hits komen allemaal voorbij, waarvan vele zelfs met de bijbehorende videoclip. 

De tweede zaal wordt dit jaar ingericht als alternatieve muziektempel. “The 80s Alternative stage”. Peter en Paul van Laaren zijn geen onbekenden in het Apeldoorns muziekcircuit. Als Diskjockeys bij onder andere swingcafé “De Swing” en poppodium “Gigant” maakten zij furore en ze zijn gelukkig nog steeds actief. 

En dan is er iets nieuws… Dit jaar wordt een complete kroeg ingericht waar je met je vrienden, vriendinnen, collega’s of teamgenoten onder het genot van gezellige muziek een lekker drankje kunt drinken of eens lekker kunt bijpraten over vroeger. De Apeldoornse muziektovenaar Roy Otters zal de feestvreugde verhogen met onder andere zijn vrolijke accordeonmuziek, uiteraard uit de jaren tachtig.


Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan! In de voorverkoop kosten ze € 20,50 per stuk. Ook kan je online alvast munten bestellen.

Bestel hier je kaarten.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!