Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Theater op 't Zand

Zaterdag 17 juli 2021 | Kootwijkerzand

Beleef Theater op 't Zand! Geniet van muziek, dans, theater en kunst. Dit is alweer de 18e editie van dit populaire, gratis toegankelijke culturele festival op het Kootwijkerzand: het grootste stuifzandgebied van Europa. Verwacht een uitdagend programma voor jong en oud: kleurrijk, vrolijk, gezellig, knus en klein. Het festival leent zich prima in combinatie met een fietstocht of wandeling. Rust uit op een kleedje onder het genot van een drankje en een hapje dat ter plekke verkrijgbaar is. 


Op het programma

Op het programma van Theater op 't Zand staan diverse activiteiten en optredens die allemaal in de categorieën doe, voel, kijk of luister vallen. Van eigenzinnige theatervoorstellingen tot kindercircus, livemuziek en dans: het programma wordt echter nog bekend gemaakt.

 


Routebeschrijving

De route wordt bewegwijzerd. Stel je navigatie niet in op Houtvester van ´t Hoffeg maar op Heetweg.Vanaf de Heetweg wordt het parkeerterrein goed aangegeven. Er is beperkte parkeergelegenheid dus als het mogelijk is neem dan de fiets mee op/in de auto. Tip: parkeer je auto bij de parkeerplaats onderaan afslag 18 Kootwijk van de A1. Vandaar uit is het met de fiets 3,5 km. Volg knooppunten 81 en 71.


Meer over Theater op 't Zand

Meer informatie >>

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!