Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Theater Orpheus presenteert theaterdiners

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag ben je van harte welkom in het vernieuwde theaterrestaurant voor een driegangendiner mét een theatraal tintje!

Theaterdiners

Orpheus zou Orpheus niet zijn als ze de diners niet zouden aankleden met een liveoptreden. Geniet van intieme concerten, cabaretiers of zelfs opera! Het theaterrestaurant is geopend op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. Reserveren is verplicht. De kosten voor het diner inclusief drankjes (koffie, thee, bier, wijn en fris) en de voorstelling bedragen € 55,- per persoon. Dit kan na afloop per pin (het liefst contactloos) worden afgerekend. 


Praktische info

Hoe ziet een bezoek aan restaurant O55 eruit?

  • Reserveer een tafel via de website (dit is verplicht).
  • Kom precies op de gereserveerde tijd naar de ingang van O55 (voorkant van het pand, aan de Loolaan-zijde)
  • Voor binnenkomst vraagt het personeel je of je klachten hebt. Alleen als je geen klachten hebt (verkoudheid, koorts, benauwdheid) mogen ze je toelaten.
  • Eventuele jassen worden over de stoel gehangen; de garderobe is gesloten.
  • Het team geeft aan van welk toilet je gebruik kunt maken.
  • Kruis jouw bestelling aan op de kaart.
  • Geniet van een heerlijk 3-gangen dingen én een live optreden.
  • Reken aan het einde van de avond af door (contactloos) te pinnen. Het diner inclusief drankjes kost € 55 per persoon (all-inclusive).

Yori Swart

Donderdag 3 t/m zaterdag 5 september 2020

Yori staat vanaf het uitkomen van haar eerste album in 2012 bekend als het grootste muzikale poptalent van Nederland. De reden; haar ongelooflijke vocale kwaliteiten maar zeker ook haar faam als veelzijdig gitarist. Yori won in Nederland zo mogelijk alle prijzen die er te winnen zijn en speelde talloze clubtours en festivals. Ook in Amerika is Yori regelmatig te vinden in steden als Los Angeles en Nashville, waarbij ze geregeld samenwerkt met de crème de la crème van de Amerikaanse muziekscene waaronder de muzikanten van Bonnie Raitt en Angus & Julia Stone. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Yori door zangeres Ilse DeLange werd gevraagd om mee te doen aan al haar concerten in 2018 en 2019 waarbij ze onder andere al te zien was in de Nederlandse zalen en op de grote festivals, en tijdens het fameuze optreden in de Ziggo Dome. Reserveren >>


Thijs van de Meeberg

Vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020

Kun je meer jezelf zijn dan je vroeger was? Thijs van de Meeberg vindt van wel. Hij vindt zelfs dat je elke dag een betere versie van jezelf kunt zijn. En jou treft het, want vandaag is Thijs nou net de allerbeste versie van Thijs van de Meeberg. Hij is meer Thijs dan hij zelf ooit voor mogelijk had gehouden; een zelfbewuste man met een hond, duidelijke doelen voor ogen, een opgeruimd huis en louter heldere gedachtes die hij graag met jou wil delen. Over al die onvervulde verlangens, dat de realiteit keihard botst met verwachtingen en dat het in de regel heel vervelend is om jezelf te zijn, daar hoeven het niet over te hebben toch? Meer informatie >>

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!