Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Thuis zitten is een kunst: leuke activiteit voor mensen met een verstandelijke beperking

Nu door corona veel bedrijven dicht zijn, is er ook veel minder dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. En dat is heel erg vervelend! Want wat is er nu saaier dan niets leuks te doen hebben? De mensen van De Klup in en Royal Talens hebben daarom een leuke thuisactiviteit bedacht, speciaal voor iedereen met een verstandelijke beperking in de omgeving van Apeldoorn. De wedstrijd 'Thuis zitten is een kunst'.


Wat moet je doen?

Maak in de tijd dat je thuis moet blijven een mooi kunstwerk. Bijvoorbeeld een tekening, schilderij, handwerkje, pop, liedje, dansoptreden of een verhaal.


Hoe kan je meedoen?

Maak een foto of filmpje van jou aan het werk (of laat die maken) en ook van je kunstwerk als het helemaal af is. Mail of app ze naar info@deklupapeldoorn.nl of 06-82494887. Uit de inzendingen kiest de jury dan de winnaars eens in de 14 dagen. Jouw foto’s/filmpjes komen ook op de Facebookpagina van De Klup. Als deze vervelende periode van thuiszitten achter de rug is, dan breng je je kunstwerk(en) naar De Klup en krijg je een mooi prijsje. Van al die mooie kunst wordt een tentoonstelling gemaakt. Mensen die een gedicht, verhaal, dans of lied maken, mogen optreden tijdens een open dag die later in het jaar georganiseerd wordt.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!