Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Camping 't Spoek

Aan het einde van de doodlopende Spoekweg, tussen het liederbos en Schenkelshul ligt Camping 't Spoek. Een rustieke en licht glooiende boscamping van 5 hectare, waar huisjes, trekkerhutten en kampeerplaatsen op een speelse wijze zijn geplaatst. Vanaf de camping loop je meteen het bos in, waar de herten en zwijnen vertoeven en's nachts de uilen roepen. 


Contactinformatie

Camping 't Spoek
Spoekweg 55, 7361 TM Beekbergen, Nederland

Tel. 055 506 1423

E-mail: info@spoek.nl

Website


Voorzieningen

Het terrein is voorzien van twee moderne toiletgebouwen, twee speeltuinen, een basketbalveld, een volleybalveld, twee jeu de boules banen, een tafeltennis, een voetbaltafel en natuurlijk onze zeer gezellige 'Martinushoeve'. Hier kun je terecht voor een gezellig hapje en een drankje, een partijtje biljart of een sportief spelletje tafelvoetbal en darts. Het is ook de plaats waar gedurende het seizoen allerlei leuke activiteiten plaatsvinden.

De kampeerplekken liggen verspreid over het terrein. Je kunt terecht met tent, toercaravan en camper. De stroom capaciteit is 6 ampères.

De moderne, gesloten sanitairgebouwen zijn vloerverwarmd, de douches en privé wascabines zijn ruim opgezet . Eén sanitairgebouw beschikt over een aankleedkussen en heeft een wasmachine en een droger. 


Activiteiten

Op Camping 't Spoek zijn er tal van activiteiten voor jong en oud. Je kunt meedoen aan de activiteiten zoals volleybal, autopuzzeltocht, line dance, workshops. Voor de kinderen is er een kindertheater, vossenjacht, wedstrijd Darts kids en nog veel meer activiteiten.

Tevens zijn alle activiteiten op ‘Het Lierderholt’ ook voor de gasten van 't Spoek en mag je daar gebruik maken van het zwembad.

Vlak achter de kantine 'Martinushoeve'  bevindt zich (in de buitenlucht, maar wel overkapt) een tafeltennistafel en op het middenveld een voetbalspel, terwijl er binnen kan worden gedart en tafelvoetbal kan worden gespeeld.


Alcoholvrije camping

Wat Camping 't Spoek bijzonder maakt is dat dit een alcoholvrije camping is. Hierdoor probeert t' Spoek rust en ontspanning te waarborgen.

Eigenschappen

 

Type camping

 

natuurcamping

Alcoholvrij

 

ja

WiFi

 

in kantine

Lid van de ANWB

 

ja

Rustig gelegen

 

ja

In/bij bos

 

ja

In het centrum

 

ja

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!