Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Droompark Beekbergen

DroomPark Beekbergen ligt verscholen in de Veluwse bossen tussen de plaatsjes Beekbergen en Loenen. In de altijd groene omgeving kun je eindeloos wandelen en fietsen. Het park beschikt over een scala aan faciliteiten. Zo is er o.a. een overdekt zwembad, Wellness voorziening en zijn er meerdere horecavoorzieningen. Voor fietsverhuur, entreekaarten van diverse attracties in de buurt kun je dagelijks terecht bij de receptie.


Contactinformatie

Droompark Beekbergen
Hoge Bergweg 16, 7361 GS Beekbergen, Nederland

Tel. 055 505 1252

Fax. 055 505 1378

E-mail: beekbergen@droomparken.nl

Website


Omschrijving

Droompark Beekbergen ligt midden op de Veluwe, verscholen in de Veluwse bossen tussen de plaatsjes Beekbergen en Loenen. In de altijd groene omgeving kun je helemaal tot rust komen. In een van de mooie vakantiewoningen of groepsaccommodaties beleef je een heerlijke vakantie op de Veluwe.

De vele faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, een wellness, een sfeervol restaurant, Bram's Pannenkoekenhuis, een grand café en vele sport & spel mogelijkheden zorgen ervoor dat je lekker kunt genieten op de Veluwe! De prachtige omgeving geeft een enorme keuze aan leuke uitstapjes, prachtige wandelingen en mooie fietstochten.

DroomPark Beekbergen kent ook een derde locatie: Résidence Beekbergen.
Op deze locatie vind je uitsluitend schitterende stenen recreatievilla’s.


Bungalows

Bij DroomPark Beekbergen vind je diverse types bungalow, van luxe tot zeer luxe. Alle bungalow zijn compleet en luxe ingericht. DroomPark Beekbergen is zeer geschikt voor grote groepen. Er zijn zelfs groepsaccommodaties voor 24 personen. Er zijn ook speciale Welness-bungalows voorzien van een 2-persoons infraroodsauna en fitnesstoestellen als een roeiapparaat en cross trainer. 

Ook is er familiebungalow die speciaal ingericht is voor autistische kinderen.


Genoeg te doen

Een balletje slaan, lekker klimmen en klauteren of gewoon vanaf een terrasje toekijken! Hoe je je vakantie indeelt bepaal je natuurlijk helemaal zelf. In ieder geval is er van alles te doen voor jong en oud! Op het park is:

 - Fietsverhuur
- Skelterverhuur
- Wellness
- Overdekt zwembad
- Tennisbaan
- Jeu de bloulesbaan
- Fitness/sportruimte
- Diverse speeltoestellen
- Tafeltennistafel
- Voetbaltafel
- Animatie


Overdekt zwembad

Ook bij minder weer is het heerlijk zwemmen in het dagelijks geopende overdekte zwembad. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad. 


Het Jachthuis

In Het Jachthuis kun je terecht voor een heerlijke kop koffie, lekkere lunch, ambachtelijk gebakken pannekoeken en een goed betaalbaar diner. Ook voor een borrel, (kinder)feest of kinderworkshop is dit de gezelligste locatie! Het Jachthuis heeft een ruim overdekt terras én een zonneterras. Je bent van harte welkom in Het Jachthuis! 


Wellness

Op DroomPark Beekbergen is een compleet nieuwe wellnessvoorziening. Een prachtige voorziening waar je heerlijk kunt ontspannen in de sauna of bijkleuren onder de zonnebank. Ben je meer van de actieve ontspanning? In de wellness beschikken wij ook over meerdere hometrainers. In de wellnessvoorziening kun je gebruikmaken van diverse, heerlijke beauty- en massagearrangementen voor het optimale ontspanningsgevoel.

 

 

 

Eigenschappen

Restaurant (voor gasten)

ja

Café

ja

Weekverhuur

ja

Weekendverhuur

ja

Midweekverhuur

ja

Tuin

ja

Eigen parkeerterrein

ja

Parkeren bij accommodatie

ja

Zonnebank

ja

Sauna

ja

Tennisbaan

ja

Verhuur fietsen

ja

Wellnesscentrum

ja

Kinderbed

ja

Kinderbox

ja

Kinderstoel

ja

Recreatiebegeleiding

ja

Speeltuin

ja

kinderen

ja

Groepen

ja

Volwassenen

ja

Senioren

ja

Rustig gelegen

ja

In/bij bos

ja

In/bij natuurgebied

ja

In/bij wandelgebieden

ja

Fraai gelegen

ja

Bar

ja

Lid VVV

ja

Zwembad

overdekt

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!