Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Vakantiepark De Woeste Hoogte

De Woeste Hoogte is gelegen even buiten Hoenderloo, grenzend aan Het Nationale Park de Hoge Veluwe. De Woeste Hoogte is een ideale gezinscamping met ruime en goed onderhouden kampeerplaatsen.


Contactinformatie

De Woeste Hoogte
Krimweg 170, 7351 TM Hoenderloo, Nederland

Tel. 055 378 1600

E-mail: info@dewoestehoogte.nl

Website


Omschrijving

Op circa drie kilometer van het dorpje Hoenderloo, te midden van duizenden hectaren vrij toegankelijk bosgebied, ligt vakantiepark " De Woeste Hoogte". In de nabijheid vind je de plaatsen Apeldoorn (13 km) en Arnhem (18 km), alsmede het Nationale Park De Hoge Veluwe en de natuurreservaten Loenermark en het Deelerwoud. Voor fiets- en wandelliefhebbers is ons vakantiepark het ideale vertrekpunt voor een ontdekkingstocht over de Veluwe.

Vakantiepark "De Woeste Hoogte" beschikt over ruime vaste standplaatsen voor aluminium stacaravans en mobiele bungalows. Voor een korter verblijf op ons park beschikken wij over goed onderhouden kampeerplaatsen die voorzien zijn van alle gemakken. Tevens kun je terecht voor het huren van sfeervolle mobiele bungalows.
 

Tijdens de zomervakantie is er voor kinderen tot 12 jaar een recreatieteam aanwezig. Maar ook een spelletje jeu de boules, tafeltennis, volleybal of een lange boswandeling behoren tot de recreatiemogelijkheden. Het openluchtzwembad en peuterbad worden verwarmt d.m.v. zonnecollectoren en zijn geopend van mei tot september. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze bar en snackbar. Voor dagelijkse boodschappen kun je terecht in de goed gesorteerde supermarkt met versafdeling en slijterij op nabij gelegen park.

Eigenschappen

 

Eigenschappen:

Rustig gelegen

ja

In/bij bos

ja

Buiten het centrum

ja

Afstand tot centrum dorp/stad

4 km

Toegankelijk voor gehandicapten

ja

Speeltuin

ja

Lid VVV

ja

Zwembad in/op accommodatie

buiten

Huisdieren

huisdieren alleen aan de lijn

Restaurant (voor gasten)

ja

Jeu de boules/Petanque

ja

Afstand tot openbaar vervoer

2 km

Mountainbike-verhuur

ja

Verhuur fietsen

ja

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!